A macskámnak hullik a szőre. Ez természetes. De egyre több szőrszálat veszít el de vissza is nő. Milyen kaját adjak neki hogy legalább csökkentsem a szőr hullását?
Figyelt kérdés
2009. júl. 14. 09:01
1/3 anonim válasza:
A szőrös állatok már csak ilyenek. Persze lehet, hogy túlságosan is hullik, ez lehet pl. vitaminhiánytól, ekkor lehet kezelni megfelelő táppal (vannak ilyen "reklám" kaják, hogy szép fényes, egészséges lesz a macskád/kutyád szőre, ha ezzel eteted). Legjobb talán, ha az állatorvost kérdezed meg.
(Ha kutya lenne megmondtam volna a tutit: etesd whiskas macskával)
2/3 anonim válasza:
Az én cicámnak is volt ilyen baja, elvittem állatorvoshoz és az mondta egyoldalúan táplálom. Hetente egyszer adj neki tojássárgáját, zsírt vagy olajoshalat. A lényeg, hogy legyen benne omega 3 zsírsav. Nemrég azt hallottam, hogy a hajullásra szedhető bérescsepp is jó macskáknak! A tojás tuti jó, én azt alkalmazom.
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat (az én cicámnak nincs vitaminhiány bár keveset eszik de legtöbbször főtt húst kit kat-ot kap meg tejfölt, tejet, joghúrtot,kedven eledelt)lehet hogty nem eszik eleget bár állandóan etetjük őt de a kukába kell dobni a kaját mert nem eszi meg!
MÉGEGYSZER KÖSZI A VÁLASZOKAT
2009. júl. 14. 14:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!