Hullik a hajam. Ez lehet attól hogy 14 évesen festettem be a hajam? Mit tegyek ez ellen?
Lehet, hogy a hajad nem bírja a festéket. De lehet, hogy a festék csak hab volt a tortára és más is közrejátszik a hullásában.
Mikor nekem hullott elmentem a bőrgyógyászhoz és ő felírt egy krémet, amit 1 héten 1x kellett a hajamba kenni és 2 órát a hajamon kellett hagyni, majd utána megmosni és megszárítani(2x mostam, hogy kijöjjön a krém). Továbbá elmentünk vérképet csináltatni, abból kiderült, hogy vashiányos vagyok, így arra is írt gyógyszert. Azóta lényegesen jobb lett a haja.
Neked is ezt tudom ajánlani, hogy menj el, az orvos tud biztosat mondani.
Ha nem akarsz sokat költeni és visszaszeretnéd nyerni a hajad: Sörélesztő tabletta!!!!
Olcsó (1000alatt van a 150db-os ára), gyógyszertár, gyógynövénybolttól függ. Napi 3 vagy 5 szem.
Nekem festékmérgezéstől az egész ki hullot, szó szerint, fél év után gyönyörű hosszú lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!