Ettől kialakulhat pattanás az arcon?
Már egy jó ideje nem használok arcápolási termékeket, csak natur szappant, valamint nem eszem csokoládét,chipseket meg hasonló "ételeket", üditőket, amire nincs szüksége a szervezetnek. Rengeteg gyümölcsöt és zöldséget eszem, napi 3-4 liter víz is megvan. Gyönyörű lett az arcbőröm, most viszont pár napja kijött 3-4 is, vagy nem is pattanás, hanem csak a bőr alatt dudorodik, és piros (az orcákon). Most ez mitől jöhetett ki? Pár napja nagyon kívánom a csokit, van is itthon, de nem ettem, nemtudom hogy most a szervezetemnek talán szüksége van rá? (Ha tudok, akkor 60 vagy több %-osat eszem.) Vagy talán az lehet a probléma, hogy vasárnap és hétfőn rengeteg sütit ettem-amit nagyi sütött (meggyes és epres, tehát még ezek sincsenek tele zsírral és cukorral).
Ezeket a kis piros dudorokat az orcákon mivel tüntethetem el? Paradicsom jó rá? (csak természetes dolgokat használok rá!)
Vagy talán ez ronthatott rajta? Tegnap kamillateával gőzöltem, majd radíroztam --> joghurt,kis olivaolaj, pár csepp citromlé+cukor. Egyébként olaj helyett mézzel szoktam, csak elfogyott.. Lehet ez okozta?
17l
nem lehet hogy menstruálni fogsz?
amúgy tegnap én is bekentem mézzel a fejemet és ma reggel a szám fölött és az orom hegyén pici piros foltok lettek.de nem hiszem hoyg a méztől.
amúgy mostanában sok sütit ettem diósat csokisat ,lehet azoktól
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!