Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ettől kialakulhat pattanás az...

Ettől kialakulhat pattanás az arcon?

Figyelt kérdés

Már egy jó ideje nem használok arcápolási termékeket, csak natur szappant, valamint nem eszem csokoládét,chipseket meg hasonló "ételeket", üditőket, amire nincs szüksége a szervezetnek. Rengeteg gyümölcsöt és zöldséget eszem, napi 3-4 liter víz is megvan. Gyönyörű lett az arcbőröm, most viszont pár napja kijött 3-4 is, vagy nem is pattanás, hanem csak a bőr alatt dudorodik, és piros (az orcákon). Most ez mitől jöhetett ki? Pár napja nagyon kívánom a csokit, van is itthon, de nem ettem, nemtudom hogy most a szervezetemnek talán szüksége van rá? (Ha tudok, akkor 60 vagy több %-osat eszem.) Vagy talán az lehet a probléma, hogy vasárnap és hétfőn rengeteg sütit ettem-amit nagyi sütött (meggyes és epres, tehát még ezek sincsenek tele zsírral és cukorral).

Ezeket a kis piros dudorokat az orcákon mivel tüntethetem el? Paradicsom jó rá? (csak természetes dolgokat használok rá!)

Vagy talán ez ronthatott rajta? Tegnap kamillateával gőzöltem, majd radíroztam --> joghurt,kis olivaolaj, pár csepp citromlé+cukor. Egyébként olaj helyett mézzel szoktam, csak elfogyott.. Lehet ez okozta?

2011. jún. 14. 14:53
 1/2 anonim ***** válasza:

Fúúúú szerintem ez már beteges. Természetes, ha van 1-2 pattanás az arcodon.

Én szoktam csokit enni és nagyon ritka, ha van rajtam pattanás.

A naptól is kipattoghatsz.

Szerintem nagyon rágörcsölsz erre a pattanás dologra.

2011. jún. 16. 12:50
 2/2 anonim ***** válasza:
Jah és a szappan nem jó, arctisztítót használj, az nem lúgos, hanem savas és nem teszi tönkre a bőröd.
2011. jún. 16. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!