Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mitől hámlik az orrom?

Mitől hámlik az orrom?

Figyelt kérdés
Már régóta hámlik az orrom:S Mit csináljak ellene? Szoktam krémezni is, de még akkor is!
2009. márc. 21. 16:31
 1/4 anonim ***** válasza:
66%
nekemis.. :S a baj az volt, megkérdeztem a kozmetikust, h radíroztam az orroom [van akinek erre érzékeny a nózija] :S
2009. márc. 21. 17:29
 2/4 anonim ***** válasza:
70%
ugyanaz, mint az előzőnek.
2009. márc. 21. 18:30
 3/4 anonim ***** válasza:
68%

Mert leakar jönni a felső hámod! Meg elég vízhiányos lehet a bőröd. Ha krémmel kened mégjobban fog hámlani! Egy egyszerű folyamatról van van szó, a neve ozmózis. A lényeg, hogy a bőrödben lévő anyagok egy hígabb cucc, amire te rányomod a jó erős koncentrációjú zsíros krémedet, ami ki akar egyenlítődni a bőröddel, így azt a kis nyamvadt zsírodat is "kiszedi" a krém, így egyre jobban és jobban fog hámlani.

Liposzómával kellene kenni ha már nagyon muszáj, de inkább semmivel. Mosakodj szappannal, és dörzsöld le luffával azt ami le akar jönni!

2009. márc. 21. 18:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem egy nem megfelelő arckrémtől hámlott. Az egyik Garnier, a vastag, világoskék tubusú volt. Most PureA-t használok, az jó.
2009. márc. 22. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!