Hogyan lettem fekete?
Természetes középbarna hajamra ezt a festéket kentem: [link]
Csokoládé.
Akkor hogy a francba lettem koromfekete?Szerintetek lekopik?Vagy világosodik?Úgy nézek ki a hófehér bőrömmel meg a kék szememmel ,mint aki rág nem ivott már vért.......
Hát ezért nem kell otthon festegetni. :S Ha előtte utánaolvastál volna, akkor megtaláltad volna az itteni tapasztalatokat, naponta 1-2 ember minimum panaszkodik erre. Ilyen és más festékkel is, a barna fetékekből szinte mindig fekete lesz.
Ki fog kopni, de legközelebb inkább fodrásszal festesd, ha már mindenképp akarod, vagy ne drogériás pocsék festékkel, a fodrászkellékesben jobbakat kapsz, igaz azok kétszer ennyibe is kerülnek kb. :S
Addig meg feküdj ki kicsit napozni, úgyis itt a nyár. :) Meg majd kikopik, mosd, ne kíméld.
Fodrásszal nem vagyok hajlandó festetni,csupa ammóniás cuccal,múltkor is neki köszönhetően lettem fekete.
Minőséget tekintve tapasztalatom szerint ez jobb,mint a Loreal,csak az árnyalatok nem stimmelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!