Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen szoli krémeket tudtok...

Milyen szoli krémeket tudtok ajánlani szoli előtt és után?

Figyelt kérdés
2009. márc. 20. 19:52
 1/4 anonim ***** válasza:

Rengeteg fajta szolikrém létezik. Nekem általában mindig kiszárad a bőrőm, amíg megnem vettem egy adag szoliolajat. A dm-ben lehet kapni a napozóknál, 2 fázisú, össze kell rázni, majd felsprayzni. Kb 1800 ft-ba kerül, de sokáig elég. Mivel olajos, megóvja a bőröd a kiszáradástól. Nekem ez a legnagyobb elvárásom egy szolikrémtől. Így utánna sem kell használnom semmit.

Vannak nagyon drága egyadagos krémek, pl Australian Gold félék, de szerintem semmivel nem tudnak többet. Az önbarnítónak pedig semmi értelme, mert pár nap múlva úgyis lekopik, szerintem még megis gátolja, hogy a bőröd barnuljon.

Hiddel fölösleges sokat költeni ezekre! Ha csak száraz a bőröd akkor használd azt az olajat is!

2009. márc. 20. 20:32
 2/4 anonim válasza:
100%

Ajánlani tudom szoli előtt SUNMAXX termékeit, nagyon jó illata van, nekem is ilyenem van! Mexikói vagy Brazil gyümölcsillatú kakaóvajjal!!

Utána én fürdés után még vizesen baba olajat szoktam használni, megvárom míg beszívja a bőröm! Nekem ez jött be, de be is szoktam kenni magam krémmel pl: fehér nivea

2009. márc. 21. 14:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Sunmaxx tényleg jó, mert nem drága :)
2009. márc. 21. 18:56
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket kifogom őket próbálni hiszen még elég kezdő vagyok szolizásba úgy h még egyszer köszönöm.
2009. márc. 22. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!