Hogy nő gyorsabban a haj? Ricinus olaj kilőve.
A végéből vágatás a növekedést NEM befolyásolja, közhiedelemmel ellentétben, hanem azért tűnik úgy hogy gyorsabban nő mert nem törik le a vége.
Egyébként Revalid valóban jó, nekem használt de szedés után ha leálltam vele megint tört és hullott.
Hát sajnos az ilyen havi 5 centit nőtt a hajam duma legtöbbször kamu, de a legtöbb embernél genetikailag lehetetlen kb. Szóval ne keseredj neki.
Ricinus igazából inkább csak arra jó, hogy kicsit táplálja a hajat, leésbé törik. De ha belülről nincs minden rendben, akkor kenheted, semmit nem érsz vele. A szépségvitaminok lehet hogy jók, de vitaminból mindegyik kell, inkább valami jó multivitamint szedj, amellé esetleg ilyen revalid, haarvital, stb. Meg persze egészséges táplálkozás.
Ha hullik is a hajad netán, akkor csináltass vérképet, vashiánynak szokott tünete lenni pl.
Ha havi 1-2 centit nő, akkor teljesen egészséges a hajad. :)
És néha nem árt vágatni, szebb és egészségesebb lesz tőle a haj és nem törik vissza.
Nem tudom konkrétan mi a hajaddal a problémád, de remélem találtál valami hasznosat! :)
ami nekem probléma az az hogy hamar zírosodik meg töredezik a vége (vasalás miatt)
Köszi a válaszokat.
ha férfi, akkor is.
Biztos, ami biztos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!