Fekvő szoláriumban miért nem barnul le az oldalam? Vagy majd idővel le fog (most voltam 2. -szorra)?
Figyelt kérdés
Most kezdtem el járni szoláriumba, tegnapelőtt voltam, meg ma. Akinél voltam, az a nő azt mondta, hogy kb a 3-4. alkalom után fog csak látszódni. Nagyon fehér a bőröm, mégis 10 percre fektetett be (azt hittem kevesebb ideig kell), kicsit megpirultam, de nem fájt, meg semmi, és már rögtön meglátszódott másnap a barnaság. De az oldalam ugyanolyan fehér maradt. Ma is voltam 10 percet, de ugyanúgy fehér maradt az oldalam, középen meg barnultam, vagyis pirultam. Miért? Ez normális?2011. jún. 9. 21:13
1/2 anonim válasza:
Szerintem nem kéne annyira menned, hogy meg is pirulj... Egészségtelen, főleg hogy 3 nap alatt kétszer:S és nem lehet, hogy ott azért nem barnulsz, mert melletted van a karod?
2/2 anonim válasza:
Nekem sem barnul ott le siman allotol.
Pedig nem logatom a karom, direkt kapaszkodok fent.
En valtva jarok alloba es fekvobe (mar amikor megyek, idenyszeruen szoktam 2-3 hetig, utana honapokig nem).
Igy viszonylag egyenletes, bar a fenekem alatt igy is megmarad a csik.
Az alloban a belsocomb sem barnul le rendesen, ezert ajanlom, hogy felvaltva jarj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!