borotvával, mert nem fáj és bármikor használhatom, nem kell megvárni, hogy megnőjön a szőr l/18
2009. márc. 20. 18:24
2/11 anonim válasza:
Néha epilálom,amikor nagy már a szőr,és rámjön az 5 perc.De általában borotvával,mert sokkal könnyebb,mindenhonnan le tudom szedni a szőrt,gyorsabb,fájdalommentesebb.:)
16/L
2009. márc. 20. 19:26
3/11 anonim válasza:
borotva. mindig keznel van, nem maceras, erzekeny a borom, nem szeretem megvarni, h kinojjon.
2009. márc. 20. 21:43
4/11 anonim válasza:
azt hiszem nekem van a legfurcsább szokásom... egyszerűen fogom a szemöldökcsipeszt és elkezdem egyenként kicsipkedni a szőrt :D persze ezt rendszeresen, szinte naponta kell. szeretnék epilátort, mert ezzel az eljárással kb úgy nézek ki hogy fél lábam szőrös másik fele babapopsi :D de türelmes vagyok, szóval elviselem. a borotvát nem szeretem, mert nagyon hamar visszanő és nem lesz tőle sima a bőr + egyszer úgy megvágtam magam hogy kb fél óráig vérzett xD
Mert rontaná az önbizalmamat a sok szőr, meghagyom a majmoknak.
2009. okt. 30. 20:36
6/11 anonim válasza:
epilátor. mert 3 hétig sima vagyok.
2010. febr. 6. 16:35
7/11 anonim válasza:
Gyanta- előnye, hogy hamar megvan és hosszan tart a simaság. Hátrány, hogy meg kell növeszteni hozzá a szőrt és
bizonyos helyekhez el kell menjek kozmetikushoz
Borotva- Gyors, egyszerű, "vészhelyzetben" tökéletes megoldás
Epilátorunk van, de nem használom, mert elég erős a szőrzetem és nem bírom elviselni :S
2010. febr. 6. 21:38
8/11 anonim válasza:
Epilátor, mert magamnak is meg tudom csinálni, és hosszabb ideig kitart mint a borotva. Illetve amit nekem régebben (kapkodás miatt) a borotva megerősített, azt az epilátor egy-két alaklom utána "visszagyengíti".
2010. ápr. 2. 20:12
9/11 anonim válasza:
Láb- Kedvtől és helyzettől függ. Álltalába epilátor vagy gyanta, de ha vészhelyzet van és nincs idő kivárni míg egy kicsit jobban megnő akkor borotva.
Hónalj- borotva,gyanta
"Ott" - borotva
Ha pedig valahol kinő egy-egy apró kis szál akkor csipesz :D
Miért ? Mert a mai világba kellemetlen lányoknál a szőr.
2010. jún. 6. 15:23
10/11 anonim válasza:
Nekem a kozmetikus csinálja cukorpasztával, és nem kell megvárni, hogy visszanőjön, nyáron 2 hetente járok a sweetepilbe.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!