Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha 2 alkalommal 9 percre...

Ha 2 alkalommal 9 percre elmegyek álló szoliba, akkor már látszik valami barnulás?

Figyelt kérdés
nem vagyok az a krétafehér bőrű, de csak "alapbarna"
2011. jún. 9. 18:51
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát nálam pl. úgy van, hogy vagy semmi sem látszik vagy azonnal leégek ...

Ezért nem is járok.

2011. jún. 9. 18:56
 2/4 anonim ***** válasza:

ezt nem lehet így megítélni, szoli minőségétől, meg függ hogy a bőröd hogy reagál rá

ki kell próbálnod, és meglátod milyen lesz

2011. jún. 9. 19:00
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha először mész szoliba, sokáig nem is engednek csak 3-5 perce...
2011. jún. 9. 19:12
 4/4 anonim válasza:
Én mikor elsőnek mentem csak 3percekre majd 6ra akkor megégetett egy kicsit majd fokozatosan hozzászokott és szépen barnult. Szerintem muszáj hogy egy kicsit úgy mond "megkapjon" hiszen valaminek be kell barnulnia.Én pl jobban szeretem ha meg éget egy kicsit hiszen utána bekenem magam teljes értékű olívaolajjal és nagyon szépen megnyugtatja és ami a legfontosabb hogy lebarnítja a bőrt és nem utolsó sorban táplál. (a legjobb bőrápoláshoz az olíva ill. a shea vaj)
2011. jún. 9. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!