Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A Revalid kapszulát csak...

A Revalid kapszulát csak egyben lehet lenyelni?

Figyelt kérdés
Nem lehet szétszedni, és mondjuk a benne lévő port lenyelni? Mert nem tudom lenyelni a kapszulákat. A lenyelést segítő tanácsoknak is örülnék.:)
2011. jún. 8. 17:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Ilyenről még nem hallottam, hogy valaki ne tudna lenyelni egy kapszulát. :-) Evés közben sokkal nagyobb falatokat lenyelsz, az megy? Na, akkor próbáld meg ezt is bő vízzel! Ha tényleg nem megy, szed szét. Minden kapszulát szét lehet szedni, ha mégsem, kettévágod. És szórd bele egy pohár vízbe vagy inkább gyümölcslébe, hogy ne lehessen érezni a rossz ízét. Ennyi. :-)
2011. jún. 8. 19:03
 2/4 anonim ***** válasza:
én se tudom lenyelni :/ és hiába próbálkozok vele,nem megy
2011. jún. 8. 19:05
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi :)

Nemtudom mi az oka, de egy gyógyszert sem tudok lenyelni egészben, mindig minimum félbe kell vágnom őket..:S

2011. jún. 8. 20:52
 4/4 anonim ***** válasza:
en ugy szoktam lenyelni hogy igy all a szamban | en is csak ugy tudom lenyelni es jo sok vizet iszok ra hogy a kulso reteg "leolvadjon"
2011. jún. 26. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!