A csípő tetoválást (nem a ri bancrendszámot) hogy csinálják, Álva vagy ülve vagy fekve?
Figyelt kérdés
2011. jún. 8. 15:59
11/23 anonim válasza:
szerintem meg oldalt fekve, fej fölé emelt kezekkel.
12/23 anonim válasza:
:DDDD
ribancrendszám! az milyen? linkelj légyszi!!!!!!!!!
13/23 A kérdező kommentje:
2011. jún. 9. 21:48
14/23 anonim válasza:
15/23 A kérdező kommentje:
igaziból azt a tetkot ami ott van ri bancrendszámnak hivják a köznyelvben is... azért mert régebben a k*rvák oda rakattak non-fit mert sexisnek tartották.. és igy maradt meg ez a tetko.. meg ha megfigyeled miden 3.-ik lányon ott van tetko
2011. jún. 10. 14:55
16/23 anonim válasza:
okés, de az nem gond, hogy olyan valami kerül rád, ami mellesleg tényleg szép, viszont abszolute nem egyedi, mert az internet tele van vele, az rakatja magára, aki akarja. szerintem a tetkónak egyedinek kell lennie, ez a lényeg benne, hogy téged szimbolizáljon. mellesleg ezt a kifejezést én még sosem hallottam, pedig 5. alkalommal varrattam magam, éppen szerdán.
17/23 A kérdező kommentje:
beirod googléba és megtalálod.. mellesleg nem ugyanez a minta lesz rajtam, teljesen át lesz alakitva... meg had legyen már az rajtam amit én akarok.. :)
2011. jún. 10. 20:46
18/23 anonim válasza:
persze, meg a többi lányon is ott, ahova szeretnék. ribancozás nélkül.....
19/23 A kérdező kommentje:
de értsd már meg hogy nem én rib ancozom le öket... nem hiszem el, hogy 5 tetkod van és nem halottad még ezt a kifejezést.. Felőlem oda csináltat mindenki tetoválást ahova szeretne..
ezeket olvasd el:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__onismereti-ker..
Remélem ennyi bizonyiték elég lesz hogy télleg ugy hivják a popsi feletti tetoválást.. és nem nem az a ri banc aki hordja.. csak magát a tetoválást hivják igy..
2011. jún. 11. 09:05
20/23 anonim válasza:
értem én, nem is kételkedem benne, amúgy tényleg nem hallottam még a kifejezést, pedig tetováltak már jó pár órát. nekem csak az nem tetszett, hogy ennyire direktben kiemelted. ennyi. nem akarok én veszekedni, semmi ilyesmi, csak annyira nem csípem az ilyet. mindíg van valami divat, ami a tetoválást illeti, helyek és minták, ez ugyan olyan mint az öltözködés. csak nem szeretem az ilyen ledegradáló, közhelyes, és általánosító kifejezéseket. amúgy én a helyedben nagyon meggondolnám, hogy valóban az oldaladra tetováltatsz-e, mert ha szülsz egy babát, és megreped netalántán az oldalad, vagy elég csak néhány súlyingadozás, nagyon-nagyon rosszat fog tenni annak a tetkónak. ez csak jó tanácsa, te tudod mit csinálsz, de ezt átgondolnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!