Csak engem zavar az, ha egy csaj keze szőrös? 23/F
Engem saját magamon zavar, mert sok van, meg hosszú... Így leepilálom.
De semmi esetre se mond neki, hogy borotválja!!! Utána csak rosszabb lesz. Meg szerintem ez elfogadható. A hónalját, lábát, esetleg bikinivonalát szőrteleníti, nem? Azért már ne legyen követelmény, hogy egy nő mindenhol szőrtelen legyen...!
15/L
Szerintem te vagy a jófej. Ha ezzel együtt is el tudod fogadni a csajt, inkább kerüld el a veszekedést, vagy megsértődést. :D
Meg van aki nem akar mindenkinek megfelelni, bár lehet a kedvedért megtenné, ha nagyon ragaszkodsz hozzá. Bár nem kis macera, meg azért nem is olcsó mindent folyton pöpecül szőrteleníteni. :D Az meg még sokkal gázabbul néz ki, mikor nő ki a sok kis szőr és punk-feelingje van. XD
Ez az 1 hely, amit nem borotválok.
(Volt, hogy párszor leszedtem, de mivel teljesen szőke, és egyedül itt nem erősödött meg, úgy vagyok vele, hogy engem nem zavar, más meg nem érdekel. Páromat nem zavarja.)
(1x volt, h 1 képen látszott, közelről volt, és erős volt a vaku, vki szóvá tette... Na akkor rohantam a fürdőbe, és leborotváltam, lefotóztam, feltettem, és írtam az illetőnek, h "nesze vazze' " xD)
De azóta nem foglalkozok ezzel, tényleg nagyon szőke, és nem sok van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!