Csak engem zavar az, ha egy csaj keze szőrös? 23/F
Attól függ milyen. Nekem pl. alig van és amúgy is szőke. Hülye lennék elkezdeni borotválni.
Abban az esetben, ha dús lenne és sötét, szőrteleníteném.
Szerintem ha világos és alig látszik nem gáz mert akkor felesleges borotválni mert akkor csak rosszabb lesz. Magamon viszont zavar mert nekem barna és irtó fehér a bőröm így én leborotválom. Engem csak ilyen esetekben zavar.
15/L
Hát magamról megállapítom néha, hogy le kéne szedni, de borotvávval nem fogok nekiesni naponta, a gyantától meg majd meghaltam, úgy fájt utána, hogy szinte minden szál a bőr alá nőtt és begyulladt.
Barátom ki is röhögött, hogy minek akarom ott is szőrteleníteni. :D Igaz, csak plusz egy macera. Majd ha az összes pasi megfelel az igényeimnek, akkor én is viszonzom. XD
Ha én lennék a barátnőd és ezt elmondanád nekem akkor ezt válaszolnám:
Én leszedem a szőröm,ha te is!
Biztos,hogy ez a legfontosabb dolog a kapcsolatotokban? Tudod ha bögre kell akkor keress bögrét és ne egy fazekat vegyél meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!