Most voltam gyantáztatni. (hónalj) Mikor kezd újra nőni a szőr, és amíg nő, de még nem gyantázhatom nem nem elég nagy, addig mit csináljak? HELP!
Figyelt kérdés
Addig vegyek rövidujjúakat? A nagy hőségben? :S Mit tehetnék? :O Nincs epilátorom. Gyantáztatni kozmetikushoz járok.2011. jún. 5. 18:12
1/4 anonim válasza:
na ez gáz
én ezért borotválom... de azt se szeretem, mert tök hamar bök
epilátortól meg begyullad...
3/4 A kérdező kommentje:
15 éves vagyok!!! Nem fogok végleges szőrtelenítésre menni. Meg azért nem volt jó a borotva, mert mindig kipersegtem tőle. :S
2011. jún. 5. 18:19
4/4 anonim válasza:
Nekem epilálás után kb 3napra már látszanak (csak nagyon közelről) az apró fekete pöttyök. Szóval nekem akkor már elkezdenek nőni. Gondolom gyantázásnál is hasonlóan van. Szerintem vegyél epilátort, vagy próbálj meg otthon gyantázni.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!