Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kb mennyibe kerül a garnier v...

Kb mennyibe kerül a garnier v a loreal hajszőkítő? (ilyen dobozbal ehet kapni, mint a hajfestéket)

Figyelt kérdés
sjanos keverem a 2 márkát, köszi!
2009. márc. 18. 21:39
 1/5 anonim ***** válasza:

Fodrász vagyok,nekem a legjobban bevált szőkítőpor az ALFAPARF-é,9%-os hidrogénperoxiddal keverve a természetes fekete hajamat is majdnem fehérre leszőkíti.De csak márkán belüli termékeket keverhetsz össze egymással.

Ezt úgy értem hogy L'oreal festéket nem keverhetsz Scwarzkopf hidrogénnel.

2x annyi mennyiség kell a hidrogénből,mint szőkítőpor.

Az ilyen "bolti" szőkítőket nem ajánlom.

De te döntesz.

2009. márc. 18. 22:50
 2/5 anonim ***** válasza:
A fodrász kellékesnél lehet kapni Loreal szőkítőport. Mikor még én vettem rózsaszín tasakban volt, és kettő kell belőle. Kb 800 Ft körül volt, ha jól emlékszem. Nekem például nagyon jól leszedte a festéket a hajamról.
2009. márc. 19. 04:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem a legjobb a Loreal Platinium Blue - Ez egy professzionalis termek ( nem por,hanem paszta ) hozzaillo peroxiddal.
2009. márc. 19. 10:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Amit a masodik hosszaszolo ir az veletlenul nem lorel effasor? Mert az nem szokito hanem hajradir, ami a festeket tavolitja el,nem szokitesre van. Ha meg nem effasor akkor bocsi:)
2009. márc. 19. 11:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Loreal,bocsi!
2009. márc. 19. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!