Kedves Lányok! Szerintetek ez a hajszín milyen? (légyszi sokan írjatok, bővebben lent, fontos! )
Kedden megyek fodrászhoz és szeretnék valami vagány,csajos hajat.
Rólam:a bőröm színe az átlagnál kicsit világosabb,szürkéskék szem,eredetileg világos barna haj enyhén hamvas beütéssel.
Már kettő éve melíroztatom szőkével,mert nem akartam leszívatni,és a fodrász szerint csak úgy lehet majd befestetni egy színre.
Ilyen alap hajszínt szeretnék: [link]
Illetve szeretnék valami ilyesmi színű melírt bele,viszont csak 1-2 csíkot valami "szokatlan" megoldással: [link]
Ha lenne tippetek valami vagány melír megoldásra,légyszi linkeljétek be.
A kérdésem az lenne,hogy szerintetek ez a két hajszín menne így együtt,illetve illene az én "színeimhez"?Mi lenne a benyomásotok egy ilyen hajúról elsőre?Nektek tetszik?
Ja,és a hajam vékony szálú,mellig érő,fokozatos.
A válaszokat előre is köszönöm,ha végig olvasod,és válaszolsz a kérdésekre!További szép napot nektek,és ha van kedvetek,akkor kort is írhattok!(:(:
16/L
há én nem linkeltem be semmit, de véleményem szerint szép az alapszínnek amit be linkeltél, ls nem is kell bele melír vagy ha mindenképp raksz bele akkor feketét rakj bele.
Milyen színű a bőröd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!