Kedves Lányok! Szerintetek ez a hajszín milyen? (légyszi sokan írjatok, bővebben lent, fontos! )
Kedden megyek fodrászhoz és szeretnék valami vagány,csajos hajat.
Rólam:a bőröm színe az átlagnál kicsit világosabb,szürkéskék szem,eredetileg világos barna haj enyhén hamvas beütéssel.
Már kettő éve melíroztatom szőkével,mert nem akartam leszívatni,és a fodrász szerint csak úgy lehet majd befestetni egy színre.
Ilyen alap hajszínt szeretnék: [link]
Illetve szeretnék valami ilyesmi színű melírt bele,viszont csak 1-2 csíkot valami "szokatlan" megoldással: [link]
Ha lenne tippetek valami vagány melír megoldásra,légyszi linkeljétek be.
A kérdésem az lenne,hogy szerintetek ez a két hajszín menne így együtt,illetve illene az én "színeimhez"?Mi lenne a benyomásotok egy ilyen hajúról elsőre?Nektek tetszik?
Ja,és a hajam vékony szálú,mellig érő,fokozatos.
A válaszokat előre is köszönöm,ha végig olvasod,és válaszolsz a kérdésekre!További szép napot nektek,és ha van kedvetek,akkor kort is írhattok!(:(:
16/L
Ez a két szín nagyon rossz együtt!!!! Ne csináld!!!!
Amúgy melírre ilyesmi megoldásokat tudnék elképzelni, de mindenképpen úy fogsz kinézni, mint valami paradicsommadár ezel a piros-sárga hajjal... (a hajszínt ne nézd, de azért próbáltam hatásában és kontrasztban hasonlókat keresni)
Második válaszolónak is köszönöm!(:
Várom a további válaszokat...:P
Neked is köszönöm harmadik válaszoló!(:
Azért szeretnék mindenképpen szőke alaphajszínt,mert már az eredeti hajszínem is sápasztott,nemhogy még sötétebb legyen.Egyébként főleg arra vagyok kíváncsi,hogy a Ti véleményetek szerint,megy-e a két hajszín párosítása.
Huh,hát biztos nem sok ilyen hajú emberke szaladgál az utcán:)
Szerintem az a vörös kicsit sok,én inkább ilyen árnyalatokkal próbálkoznék,hidd el ezekkel se lesz mindennapi a hajad:) [link]
[link] (ebből a rózsaszín melírra gondoltam)
[link] (ez egy kicsit engem az emosokra emlékeztet de nagyon érdekes:D)
Remélem tudtam segíteni!:)
köszi az eddigi komikat(:
Nem akarok nagyon extrém lenni,csak enyhén vagány csaj,de csajos "beütéssel".:P
Azért ezeket a színeket mutattam,mert mindkettő nagyon tetszik,csak nem tudom eldönteni ,hogy menne-e együtt a kettő.?
Nem megy együtt a kettő szerintem, külön külön oké, vagy egyik vagy másik. Ha már így van, akkor én a helyedben barna hajba raknék a második színből csíkokat, valahogy így:
Szerintem ez sokkal vagányabb és esztétikusabb egy fiatal lányon, mert az a szőke, amit linkeltél egy félvér vagy egy barnább bőrű lányon jól mutat, de rajtad sárgának tűnne, ha világos bőröd van.
Világos bőrhöz vagy a hamvasabb szőke haj megy, vagy pedig a második, vöröses hajszín az még jó lehet, bár szerintem az ilyen élénk színek tényleg sokkal izgalmasabbak, ha nem a teljes haj ilyen, hanem csak helyenként jelenik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!