Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kedves Lányok! Szerintetek ez...

Kedves Lányok! Szerintetek ez a hajszín milyen? (légyszi sokan írjatok, bővebben lent, fontos! )

Figyelt kérdés

Kedden megyek fodrászhoz és szeretnék valami vagány,csajos hajat.

Rólam:a bőröm színe az átlagnál kicsit világosabb,szürkéskék szem,eredetileg világos barna haj enyhén hamvas beütéssel.

Már kettő éve melíroztatom szőkével,mert nem akartam leszívatni,és a fodrász szerint csak úgy lehet majd befestetni egy színre.

Ilyen alap hajszínt szeretnék: [link]

Illetve szeretnék valami ilyesmi színű melírt bele,viszont csak 1-2 csíkot valami "szokatlan" megoldással: [link]

Ha lenne tippetek valami vagány melír megoldásra,légyszi linkeljétek be.

A kérdésem az lenne,hogy szerintetek ez a két hajszín menne így együtt,illetve illene az én "színeimhez"?Mi lenne a benyomásotok egy ilyen hajúról elsőre?Nektek tetszik?

Ja,és a hajam vékony szálú,mellig érő,fokozatos.

A válaszokat előre is köszönöm,ha végig olvasod,és válaszolsz a kérdésekre!További szép napot nektek,és ha van kedvetek,akkor kort is írhattok!(:(:

16/L

2011. jún. 4. 15:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Ez a két szín nagyon rossz együtt!!!! Ne csináld!!!!

Amúgy melírre ilyesmi megoldásokat tudnék elképzelni, de mindenképpen úy fogsz kinézni, mint valami paradicsommadár ezel a piros-sárga hajjal... (a hajszínt ne nézd, de azért próbáltam hatásában és kontrasztban hasonlókat keresni)

[link]

[link]

[link]

2011. jún. 4. 15:32
 2/13 anonim ***** válasza:
az alaphajszín nagyon jó de ne tetess bele melírt úgy elrontanád. 15/L
2011. jún. 4. 15:35
 3/13 A kérdező kommentje:
Köszi a választ,és az első link nagyon tetszik!(:
2011. jún. 4. 15:35
 4/13 anonim ***** válasza:
Jó az. Ne a mi véleményünkkel foglalkozz, mert nem mi fogjuk "hordani".:D Ha neked tetszik, akkor oké. Mellesleg - ha már kérdezted - én baromságnak tartom ezt a szemszín-hajszín párosításra való odafigyelést (szerintem minden szemszín megy minden hajszínhez), úgyhogy ezt nem lehet elcseszni. Viszont én a helyedben inkább sötétebb árnyalatokkal próbálkoznék (csak mert az én ízlésem szerint k**va szép tud lenni egy sötét haj-világos bőr kombó), de - mint már mondtam - ne hallgass másokra, ez a TE hajad, így kizárólag a TE döntésed.:D
2011. jún. 4. 15:36
 5/13 A kérdező kommentje:

Második válaszolónak is köszönöm!(:

Várom a további válaszokat...:P

2011. jún. 4. 15:36
 6/13 A kérdező kommentje:

Neked is köszönöm harmadik válaszoló!(:

Azért szeretnék mindenképpen szőke alaphajszínt,mert már az eredeti hajszínem is sápasztott,nemhogy még sötétebb legyen.Egyébként főleg arra vagyok kíváncsi,hogy a Ti véleményetek szerint,megy-e a két hajszín párosítása.

2011. jún. 4. 15:39
 7/13 A kérdező kommentje:
Mindenkinek ment a zöld kezecske. :))
2011. jún. 4. 15:39
 8/13 anonim ***** válasza:

Huh,hát biztos nem sok ilyen hajú emberke szaladgál az utcán:)

Szerintem az a vörös kicsit sok,én inkább ilyen árnyalatokkal próbálkoznék,hidd el ezekkel se lesz mindennapi a hajad:) [link]

[link]

[link] (ebből a rózsaszín melírra gondoltam)

[link]

[link] (ez egy kicsit engem az emosokra emlékeztet de nagyon érdekes:D)

Remélem tudtam segíteni!:)

2011. jún. 4. 16:54
 9/13 A kérdező kommentje:

köszi az eddigi komikat(:

Nem akarok nagyon extrém lenni,csak enyhén vagány csaj,de csajos "beütéssel".:P

Azért ezeket a színeket mutattam,mert mindkettő nagyon tetszik,csak nem tudom eldönteni ,hogy menne-e együtt a kettő.?

2011. jún. 4. 17:03
 10/13 anonim ***** válasza:

Nem megy együtt a kettő szerintem, külön külön oké, vagy egyik vagy másik. Ha már így van, akkor én a helyedben barna hajba raknék a második színből csíkokat, valahogy így:

[link]

[link]

[link]

[link]

Szerintem ez sokkal vagányabb és esztétikusabb egy fiatal lányon, mert az a szőke, amit linkeltél egy félvér vagy egy barnább bőrű lányon jól mutat, de rajtad sárgának tűnne, ha világos bőröd van.

Világos bőrhöz vagy a hamvasabb szőke haj megy, vagy pedig a második, vöröses hajszín az még jó lehet, bár szerintem az ilyen élénk színek tényleg sokkal izgalmasabbak, ha nem a teljes haj ilyen, hanem csak helyenként jelenik meg.

2011. jún. 4. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!