A vaddisznósörte hajfeke nem zsírosítja a hajat?
Figyelt kérdés
Elgondolkodtam azon, hogy veszek egy ilyen hajkefét,hogy ezzel is óvjam a hajam a töredezéstől.Nagyon gyorsan nő mostanában,és szeretnék vigyázni az állapotára.Azt olvastam, ez a kefe a legjobb.Viszont hallottam olyat is, hogy bevonja a hajat vmivel.Ez igaz?
Nem szeretném ha hajmosás után 1 nappal már zsíros lenne a hajam, ha egy ilyen hajkefével fésülködök.Mit gondoltok?Van alapja?
Esetleg aki használ ilyet, mit tapasztalt?
2011. jún. 4. 10:14
1/1 anonim válasza:
Nem vonja be semmivel a hajat, hanem a fejbőr által termelt zsírt eloszlatja a hajon. Javítja a fejbőr vérkeringését, és ezzel együtt sajnos serkenti a faggyútermelést is. Nekem mindig elég lapos lesz a hajam miután kikefézem, meg kicsit zsírosodik tőle, ezért csak hajmosás előtt szoktam kikefézni. A kefézés amúgy nem gátolja a töredezést, sőt, ha rosszul csinálják és nincs előtte kifésülve teljesen a haj, akkor árthat is. Vizes hajat persze semmilyen körülmények között nem szabad kefézni, mert nagyon káros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!