Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Melyik a jobb a stick vagy a...

Melyik a jobb a stick vagy a dezodor, akár egy márkán illaton is belül melyik a jobb?

Figyelt kérdés

pl. old spicenál melyik a jobb izzadásgátló

de lányok is válaszolhatnak

2011. jún. 3. 08:33
 1/4 anonim ***** válasza:

Dezodor alatt mit értesz? A stick meg a fújós is dezodor.

Egyébként szerintem stick. Egyrészt nem annyira környezetszennyező, másrészt használat után nem fullad meg mindenki körülötted. Ezen kívül edzés után nem kérnek belőle.

2011. jún. 3. 08:46
 2/4 A kérdező kommentje:
dezodor spray....és a stick [link]
2011. jún. 3. 09:19
 3/4 anonim ***** válasza:

Én lány vagyok, de szerintem izzadásgátlás ellena golyós dezodor a legjobb, esetleg az olyan stick, ami átlátszó zselét tartalmaz. Minőségre szerintem a nivea az egyik legjobb, vagy vegyél gyógyszertárit. Az izzadásgátló nem illatosításre van elsősorban amúgy, ideális esetben külön van egy golyós vagy stick ami izzadásgátlásra szolgál és megakadályozza a testszagot és van egy külön spray, ami pedig arra való, hogy illatos légy, ha ez neked fontos (én pl szeretem ha egy férfi nem fújkálja agyon magát).

A stickből olyat, amiből fehér színű genya jön ki ne vegyél, mert egyrészt amikor felveszed a pólód, akkor nyomot hagy, másrészt beleragad a szőrbe, és gusztustalan, harmadik meg, hogy vannak olyanok, amik a póló hónalját befogják és mosással sem jön ki...

A spray nem gátolja meg az izzadást (hiába írják rá, tényleg nem, mert alig kerül a bőrödre, nem olyan azért, mintha bekennéd).

Mindenképpen érdemes lenne kipróbálnod egy golyósat amúgy, amikor az expasimmal először megosztottam ezt a kis trükköt, akkor a legnagyobb melegben hosszú ujjú pólót vett fel, csak azért, mert lám, mostmár lehet :D

És mivel ő eléggé szagosat izzadt előtte, nagyon élvezte, hogy végre nem. Azóta (5 éve) rendes izzadásgátókat használ, nem spray-t...

2011. jún. 3. 15:26
 4/4 A kérdező kommentje:
Én is használtam golyosat nivea,adidas de talán nekem ezek voltak a "leggyengébbek"...ezért old spice zseléset használtam jó sokáig csak már büdös volt mostanság,ezért váltottam most egy kókusz illatú old spicera ami krémes,fehér (én sem annyira rajongtam érte mivel h nyomot hagy meg stb.,de mivel nem volt más a zselésen kivul ezert muszáj volt.)Eleinte megszokva a zselésnél hogy 20szor áthúztam a zseléset ezért ezt is..és ahova mentem folyamatosan éreztem a kókusz illatot. Ezért már csak 2-3 szor húzom át és így már jobb:D most jelenleg jobban megvagyok elégedve ezzel a púderos krémessel.
2011. jún. 3. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!