Melyik a jobb a stick vagy a dezodor, akár egy márkán illaton is belül melyik a jobb?
pl. old spicenál melyik a jobb izzadásgátló
de lányok is válaszolhatnak
Dezodor alatt mit értesz? A stick meg a fújós is dezodor.
Egyébként szerintem stick. Egyrészt nem annyira környezetszennyező, másrészt használat után nem fullad meg mindenki körülötted. Ezen kívül edzés után nem kérnek belőle.
Én lány vagyok, de szerintem izzadásgátlás ellena golyós dezodor a legjobb, esetleg az olyan stick, ami átlátszó zselét tartalmaz. Minőségre szerintem a nivea az egyik legjobb, vagy vegyél gyógyszertárit. Az izzadásgátló nem illatosításre van elsősorban amúgy, ideális esetben külön van egy golyós vagy stick ami izzadásgátlásra szolgál és megakadályozza a testszagot és van egy külön spray, ami pedig arra való, hogy illatos légy, ha ez neked fontos (én pl szeretem ha egy férfi nem fújkálja agyon magát).
A stickből olyat, amiből fehér színű genya jön ki ne vegyél, mert egyrészt amikor felveszed a pólód, akkor nyomot hagy, másrészt beleragad a szőrbe, és gusztustalan, harmadik meg, hogy vannak olyanok, amik a póló hónalját befogják és mosással sem jön ki...
A spray nem gátolja meg az izzadást (hiába írják rá, tényleg nem, mert alig kerül a bőrödre, nem olyan azért, mintha bekennéd).
Mindenképpen érdemes lenne kipróbálnod egy golyósat amúgy, amikor az expasimmal először megosztottam ezt a kis trükköt, akkor a legnagyobb melegben hosszú ujjú pólót vett fel, csak azért, mert lám, mostmár lehet :D
És mivel ő eléggé szagosat izzadt előtte, nagyon élvezte, hogy végre nem. Azóta (5 éve) rendes izzadásgátókat használ, nem spray-t...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!