Lányok, parfüm vagy dezodor a jobb?
az alma vagy a körte a jobb?
Két teljesen más funkcióju dolgot akarsz összehasonlítani. A dezodor izzadásgátló, az illata csak arra szolgál,hogy az esetlegesen mégis megjelenő izzadságot semlegesítse.
A parfüm illatszer. Egyetlen funkciója van, hogy illatosítson. Alegtöbb ember dezosdort (semleges illatú) ÉS parfümöt használ. csak parfümnek dezodor nélkül katasztrofális hatása van.
egyertelmu=parfum
De egyebkent a parfum valo illatositasra, a dezodor az izzadasgatlo...vagy legalabbis nekem...
A batyam szokott fel dobozzal magara fujni, tetotol-talpig. Tomeny es budos, igy jellemeznem.
Szoval ha illatositani akarsz es tartosan, akkor parfum, de azert ne tesco gazdasagos:D
Suliba szeretném vinni, és nem tudom eldönteni hogy parfümöt vagy dezodort vigyek...
18/L
De mit szeretnél?
izzadás ellen dezodor.
parfümöt nem vinnék a suliba, mert legalább 20 ezerbe kerül és bőven elég reggel befújni magad, az eltart délutánig
Hát, nekem otthon 1 Fa és 3 Mel Merio dezodorom van.
Parfümöket olcsón kb. 1500 Ft-ért veszek:
Play Boy, BU, Pur Blanca
Hát inkább törlőkendő, meg dezodor, de szerintem abba se rokkansz bele, ha viszel deót, meg parfümöt is.
De tudod, parfümözheted a szart is, az szar marad... ha már muszáj választani, dezodor. :D De ha leizzadtál, akkor már mindegy, azon csak a szappan és víz segíthet (ha tesiöltözőben nem lenne csap - bár kéne legyen - akkor használj nedves kendőt, pár száz forint)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!