Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mivel lehet ápolni a nagyon...

Mivel lehet ápolni a nagyon könnyen, gyorsan kibogozhatatlanra bekócolódó hosszú, egyenes, nem festett hajat? (Csak ne azt írjátok, hogy ollóval! :D )

Figyelt kérdés

Milyen sampont, balzsamot, kencét érdemes használni, mi az, ami Nektek bevált ilyen esetben?

Gyorsan úgy bekócolódik, hogy alig bírom szétszedni, pedig nem teszem ki semmilyen szokatlan tortúrának, nem tupírozom, nem dauerolom, stb. Nem tudom, miért van ez, és mit lehetne ellene tenni. 1-2 éve van ez.

2009. márc. 18. 14:46
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Elseve méhpempő sampon és éjszakai elixír. Az elixírt száraz hajra is tudod kenni nem kell kiöblíteni, és ami nagyon jó még a Gliss Kur folyékony permet balzsamja, két komponensű, vizes hajra fújod és azt sem kell kiöblíteni.
2009. márc. 18. 14:54
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is hosszú hajam van, és alól a tarkómnál estére mindig tiszta gubanc volt a hajam. Gondolom azért mert a ruhához ért. Két fajta terméket próbáltam rá, az egyik a hajvégápoló szilikoncsepp a másik meg a Gliss Kur fújós hajbalzsamja. Az utóbbi vált be igazán. Száraz hajra is rá szoktam fújni hétközben többször is.
2009. márc. 18. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!