Milyen színű haj állna jól az arcomhoz?
Figyelt kérdés
Ha pl vki mondana egy színt akkor írjon vmi konkrét árnyalatot, mert elég sok árnyalat van egy adott színben.
2011. jún. 2. 21:41
11/15 anonim válasza:
szerintem ez a szőke nagyon jól áll, mostanában nagy divat a rézvörös, de ha rajtad elképzelem... hát jobb a szőke sokkal
12/15 anonim válasza:
inkább mindenkinek fekete a haja manapság :/ én pár éve még szőke voltam (természetes hajszinem) akkor minden ribi szőkére festett hajjal rohangált, miután fekete lettem , 1 év nem kellett és máris minden partycicának fekete lett a haja -.-'
amugy sztem fekete hajjal olyan gótos-vámpiros lennél,szőkén nagyon sápadt/fakó vagy, vörös nekem nem tetszik de te tudod , sztem világos barna az szép lenne... [link]
13/15 A kérdező kommentje:
Kosi mkinek..hat a kep eleg fako..eletbe pigmentaltabb vok. :D
2011. jún. 3. 08:18
14/15 anonim válasza:
15/15 A kérdező kommentje:
Tehát összeségébe jbban állna egy ilyen árnyalat, mint a szőke??
2011. jún. 3. 22:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!