Milyen színű haj állna jól az arcomhoz?
Figyelt kérdés
Ha pl vki mondana egy színt akkor írjon vmi konkrét árnyalatot, mert elég sok árnyalat van egy adott színben.
2011. jún. 2. 21:41
1/15 anonim válasza:
Hát szerintem ez a szőke jól áll neked.Vagy max a mogyoróbarna állna még jól.De ha lehet minél világosabb!
3/15 A kérdező kommentje:
nem lenne túl tucatos a barna?
szinte mkinek barna haja van mostanában..
2011. jún. 2. 21:50
4/15 anonim válasza:
5/15 anonim válasza:
"szinte mkinek barna haja van mostanában"
szerintem meg mindenkinek olyan szőke haja van mostanság, mint amit linkeltél...
6/15 A kérdező kommentje:
hát igen...tény hogy van ilyen szőke is...de én úgy látom, hogy ma már több a barna.
csak abból tudok kiindulni, hogy akiket ismerek és szőkék voltak...mára elég sok barna lett! persze ez csak az én meglátásom.
2011. jún. 2. 22:02
7/15 A kérdező kommentje:
A 3 szín közül az utolsó kettő nem tetszik...azok olyan nagyon mű..besárgult szőkének tünik!:)
első még esetleg!:)
2011. jún. 2. 22:03
8/15 A kérdező kommentje:
jah és am élőbe ennyire nem fehéres a hajam....csak itt az effekt miatt lett ilyen...kicsit "sárgásabb".:)
2011. jún. 2. 22:04
9/15 anonim válasza:
10/15 anonim válasza:
Én is a vörösre gondoltam egyből. Jól állna a bőröd színéhez, mégpedig a rézvörös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!