Kicserélik a hajfestéket?
én is voltam hasonló helyzetben, igaz, akkor én vettem anyukámnak a hajfestéket. Nem tetszett neki, hát megpróbáltam visszavinni, vagyis kicserélni (dm volt). Rendesek voltak, mondták, hogy persze, válasszak másikat.
Szóval bolttól, illetve dolgozóktól függő... de egy próbát megérhet.
Elvileg ha sértetlen csomagolásban nemtom hány napon belül visszaviszed, akkor kötelesek becserélni a törvény szerint én úgy tudom.
Vagyis rákerestem, és elvileg nem kötelesek már, de az a tapasztalatom nekem is, hogy vissza szokták.
"Úgyszintén a fogyasztói törvények korábbi verzióiból maradhatott meg emlékezetünkben a 3 napos visszavásárlás intézménye. Sajnos ez is már csak emlék, hiszen a hatályos törvényekben ilyet nem találunk. Szerencsére a legtöbb kereskedő – talán szintén nosztalgiából – hajlandó rá, hogy sértetlen csomagolás esetén visszavegye az árucikket, azonban ez ma már csakis a kereskedő jóindulatán múlik."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!