Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi ez nem tudok rájönni?

Mi ez nem tudok rájönni?

Figyelt kérdés
Sosem volt ilyenem olyasmi mint a pattanás és nagyon be van dagadva az arcomon és amikor megnyomom már egy picit is nagyon fály mint egy nagy csomó és mintha be lenne gyulladva dagadva amikor már elmegy érzem a helyét az arcomon amikor megnyomom mert kemény
2011. jún. 2. 14:14
 1/6 A kérdező kommentje:
mint egy daganat az arcomban ami nagy piros és borzalmasan fály ha megnyomom fel van dagadva a szemem tőle mert a szem környékén nőtt ki az orrom melett
2011. jún. 2. 14:15
 2/6 anonim válasza:
Lehet, hogy tályog. Ne nyomkod, mert azzal még jobban begyullad és nagyon gennyes lesz. Várj egy hetet és ha nem múlik el, akkor bőrgyógyász. Addig is kenegesd körömvirágkrémmel.
2011. jún. 2. 14:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem a legjobb ha még most bőrgyógyászhoz fordulsz, kitudja mi az... ráadásul lehet hogy később roszabb lesz.
2011. jún. 2. 14:32
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!

szerintem keress fel háziorvost vagy bőrgyógyászt. előfordulhat, hogy nem egy mitesszer gyulladt be hanem körülötte a bőrfelület, mivel ez egy rendkívül érzékeny terület. sajnos velem is történt már ilyen (nekem is a szemem környékén), nekem antibiotikumot írtak fel rá és azzal elmúlt. Semmiképpen ne piszkáld, ez nagyon fontos!!!!

2011. jún. 2. 14:38
 5/6 anonim ***** válasza:
szőrtüszőgyulladás?
2011. jún. 3. 07:50
 6/6 A kérdező kommentje:
azaz
2011. jún. 3. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!