Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Melyik a legjobban bevált...

Melyik a legjobban bevált hajvédő?

Figyelt kérdés
Sajnos elég vékonyszálú a hajam, régebben gyakran vasaltam, meg is látszott az eredménye (nem használtam semmiféle hajvédőt), teljesen széttöredezett. Pár hónapja szántam rá magam, hogy levágatom, azóta nem vasaltam, hagytam regenerálódni, de még így is törik valamennyire. Szeretném újra vasalni néha, de sokkal óvatosabb leszek. Milyen hajvédők váltak be nektek? Melyik véd a legjobban?
2009. márc. 17. 22:31
 1/3 anonim ***** válasza:

Én a Loreal termékét használom erre már régóta. Neve: L'oreal Studi HotLiss. Egy közepes flakon, rózsaszínű és a kupakja szürke.

Meg vagyok elégedve vele, több ismerősöm is ezt használja. Nem vészes az ára, bár pontosan nem tudom, de 1000 Ft alatt. (Kb: 800 Ft lehet talán.)

Sokáig elég, mert egy diónyi mennyiséget kell felvinni a törölközőszáraz hajra.

2009. márc. 17. 22:54
 2/3 anonim ***** válasza:
Osztom az előző válaszoló véleményét. Nekem is a L'oreal Hot Liss vált be a legjobban, nekem azért mert úgy vettem észre hogy attól maradt legtovább egyenes a hajam. Próbáltam még a Got2Be-t, és a Lisap hővédőjét is. De szerintem a hajvasaló minősége lényegesebb mint a hővédőjé.
2009. márc. 18. 16:38
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget. :)
2009. márc. 18. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!