Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen a sötétbarna? Az olyan...

Milyen a sötétbarna? Az olyan mint a fekete?

Figyelt kérdés

szeretném feketére festeni a hajam de apa nem engedi és csak a sötétbarnát.aszt szeretném tudni hogy olyan lesz-e mint a fekete?

és ha tudtok képeket linkeljetek!!!!!!

2009. márc. 17. 19:43
 1/7 anonim ***** válasza:
83%
Igen majdnem!
2009. márc. 17. 19:44
 2/7 anonim ***** válasza:
82%
2009. márc. 17. 20:23
 3/7 anonim ***** válasza:
71%
2009. márc. 17. 21:34
 4/7 anonim ***** válasza:
61%
Majdnem. De azért nem teljesen, mert a fekete az fekete, a sötétbarna meg sötétbarna.
2009. márc. 17. 21:44
 5/7 anonim ***** válasza:
En ugy jartam h kivalasztottam a legsotetebb barnat es fekete lettem tole. most azzal kuszkodok h megszabaduljak, csak azert mondom h nagyon vigyazz, mert ha neked is fekete lesz attol nehez megszabadulni es keves nonek all jol. Ha elmesz egy tapasztalt fodraszhoz majd o megmondja es ha fodrasznal fested keves az eselye h barna helyett fekete legyen, sot meg azt is tudja h mi allna inkabb jol. Es az a legfontosabb h szepulj, soha ne arra torekedj hogy olyan szinure fesd amilyen szin tetszik hanem ami neked a legjobban all. Tapasztalatbol mondom mert bizony en otthon belevagtam es eleg durva eredmenye lett.
2009. márc. 17. 21:54
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia, nekem apukam fodrasz es o nekem mindig szinezte a hajam ( Wella -Colour Touch ). Sotetbarnaval szinezte es szinte fekete volt.

Szerintem ne festesd,hanem szineztesd, mert ha ugyis sotetebbre szeretned, a szinezo sokkal szebb fenyt ad, es ammonia mentes, nem roncsolja a hajat! Es a bolti szinezokkel ellentetben ez is leno es nem kopik.

2009. márc. 18. 10:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Igaza van apukádnak inkább sötétbarna! Sokkal szebb, természetesebb.
2009. márc. 18. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!