Milyen a sötétbarna? Az olyan mint a fekete?
Figyelt kérdés
szeretném feketére festeni a hajam de apa nem engedi és csak a sötétbarnát.aszt szeretném tudni hogy olyan lesz-e mint a fekete?
és ha tudtok képeket linkeljetek!!!!!!
2009. márc. 17. 19:43
4/7 anonim válasza:
Majdnem. De azért nem teljesen, mert a fekete az fekete, a sötétbarna meg sötétbarna.
5/7 anonim válasza:
En ugy jartam h kivalasztottam a legsotetebb barnat es fekete lettem tole. most azzal kuszkodok h megszabaduljak, csak azert mondom h nagyon vigyazz, mert ha neked is fekete lesz attol nehez megszabadulni es keves nonek all jol. Ha elmesz egy tapasztalt fodraszhoz majd o megmondja es ha fodrasznal fested keves az eselye h barna helyett fekete legyen, sot meg azt is tudja h mi allna inkabb jol. Es az a legfontosabb h szepulj, soha ne arra torekedj hogy olyan szinure fesd amilyen szin tetszik hanem ami neked a legjobban all. Tapasztalatbol mondom mert bizony en otthon belevagtam es eleg durva eredmenye lett.
6/7 anonim válasza:
Szia, nekem apukam fodrasz es o nekem mindig szinezte a hajam ( Wella -Colour Touch ). Sotetbarnaval szinezte es szinte fekete volt.
Szerintem ne festesd,hanem szineztesd, mert ha ugyis sotetebbre szeretned, a szinezo sokkal szebb fenyt ad, es ammonia mentes, nem roncsolja a hajat! Es a bolti szinezokkel ellentetben ez is leno es nem kopik.
7/7 anonim válasza:
Igaza van apukádnak inkább sötétbarna! Sokkal szebb, természetesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!