Mit csináljak? Megnövesszem vagy ne?
Figyelt kérdés
Vékony szálú, vállig érő hajam van. A tarkómnál elég sűrű, de a fejtetőmön aligha :S Ráadásul nagyon egyenes is. Arra gondoltam, hogy nem vágatom mindig le, hanem megnövesztem olyan hát középig érőre. Ez jó ötlet? Vagy nem lenne valami szép látvány a silány, hosszú haj?2011. máj. 31. 14:01
1/5 anonim válasza:
Ez nagyban függ az arcod formájától..
2/5 anonim válasza:
Szia! Nekem is olyan minőségű a hajam, mint a tied, így tényleg hiteles forrásnak számítok. Ne növeszd meg, szerintem a vállig érő is sok. (én is megpróbáltam hosszabbra hagyni, de sajnos ápolatlan benyomást keltett.
A fodrász vág neked egy csinos, rövid frizurát, ami optikailag dúsabbnak mutatja a hajad, és jóval ápoltabbnak és rendezettebbnek.
3/5 anonim válasza:
Előző vagyok. a fodrász tudja majd, milyen stílusú rövid frizura a legideálisabb az arcformádhoz. Ne félj, a rövid haj nem egyenlő a nőietlenséggel, ha végre nem lesz túl feltűnő a vágás miatt az előnytelen hajszerkezet, egyenesen ragyogni fogsz az új frizuráddal.
4/5 anonim válasza:
Szerintem inkább válassz vmilyen trendi rövid frizurát,úgyis itt a nyár,sokkal praktikusabb ,mint a hosszú:)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat (:
Elég szögletes arcom van és mikor rövid hajam volt, akkor elég fiúsnak tűntem miatta :S Így félek megint levágatni.
2011. máj. 31. 15:40
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!