Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit kezdjek a hajammal? A...

Mit kezdjek a hajammal? A mostani frizurám már nagyon unom.

Figyelt kérdés
Majdnem fenékig érő göndör hajam van. Mindig kontyban hordom, ami nagyon jól áll csak már unom. Kiengedve nem szeretem... ilyen melegben iszonyúan melegít. Arra gondoltam,hogy levágatnám egészen rövidre, de nem tudom, hogy egy ennyire göndör hajból mit lehetne kihozni. Segítenétek? Esetleg linkelnétek képeket természetes göndör rövid frizurákról? Ja és kerek arcformám van és duci vagyok. előre is köszi!
2011. máj. 31. 09:42
 1/5 anonim válasza:
100%

Többnyire csak vállig érőket találtam ami jól állna neked,de van még lehetőség ha nem találsz göndör hajra variációt akkor vasald a hajad énis úgy szoktam :)

[link] Például ez is jó

2011. máj. 31. 10:21
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hogy neked mennyire göndör, de pl. ezek:

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. máj. 31. 13:00
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia kérdező,nézd meg ezt az oldalt,a göndör hajról ír:

[link]

Képekben,szerintem ezek:

[link]

[link]

[link]

Remélem segítettem :)

2011. júl. 16. 13:31
 4/5 anonim ***** válasza:
2011. júl. 16. 13:42
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek!! már körvonalazódik a dolog :)
2011. júl. 16. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!