Mit csináljak végre a lábammal h ne legyen piros pöttyös?
Szia!
Nekem is ilyen bajom van,Leila titka kimaradt, de neogranormon, körömvirágkrém, sudocreme luffa szivacs, Garnier szőrbenövés elleni krém, borotva, profi borotva, epillátor, gyanta minden átment már rajtam. Most IPL-lel leszámolok egy részével pár évre...
Viszont sztem nem ártana elmenni bőrgyógyászhoz. Nekem sajna hormonális problémáim is vannak ami még rátesz egy lapáttal arra a tényre h hyperérzékeny a bőröm- egy karcra feldagad, írni is tudok rá- úgy hívják dermatográfia. De majd bőrdoki csak mond valamit h mit csináljak vele...
Még nem voltam, 11-én megyek, de én már annak is örülnék ha több nem jönne elő a sok szőrtelenítés miatt...:(
Iszonyat randa.
Viszont szoktak ilyen lézeres kezeléseket használni arcra, hegekre lehet más frekvencián de majd utánakérdezek amikor megyek.
Figyeld a kuponos oldalakat, lehet jó kis IPL-es kuponokat venni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!