Adta el már valaki közületek a haját? Milyen hosszút, és mennyit kapotál érte?
Figyelt kérdés
2011. máj. 29. 08:03
1/7 anonim 

válasza:

kapotál??? XDD
ha minden igaz 50 cm egyenes, festetlen, egészséges hajért 50.000 FT-ot kapsz.
2/7 A kérdező kommentje:
Kaptál, csak fel kell ébrednem még. :P:)
2011. máj. 29. 08:11
4/7 anonim 

válasza:

50-et?! Ahhoz nagyon különleges szín kell. xD
Én nem, de barátnőm kétszer is, festetlen, egészen fekete, vastag, egyenes szálú hajat derékig érőt állig meg egyszer tök rövidre vágatta, először 5k-t a második alkalommal 10-et kapott meg ugye a vágás.
Van amelyik hely ilyenekkel foglalkozik, google-vel meg lehet találni.
Igazából eladásnál tényleg az számít, hogy mennyire különleges a színe, legalább 40 centi legyen a levágott rész, az ne legyen törött, festett, dauerolt, stb.
Egy ismerősöm hajáért viszont 100ezret ajánlottak, de az tényleg olyan vörös, amilyen máson még nem láttam természetes színként, bordóvörös, combig érő, nagyon sok, és göndör.
5/7 anonim 

válasza:

Az én ismerősöm a természetes aranyszőke derékig érő hajáért kapott 17ezret.
6/7 anonim 

válasza:

bátyámnak dús, hátközépig érő haja volt, de sokat az aljából is levágtak, és neki tüsire nyírták, és 4 ezret kapott érte. Négy, azaz négy ezret. Nem sok pénz, de hát ingyen vágták legalább. :D És világosbarna haja van
7/7 anonim 

válasza:

35 cm adtam el. Barna, festetlen és 10 ezer forintot kaptam érte, meg ingyen lett frizurám, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!