Szerintetek is kezd kimenni a szemhéjfesték a divatból? Van közületek aki használja?
Én csak szempillaspirált és tust.
Vagy csak azért tűnik úgy, hogy nem divat,mert kamasz vagyok?
14/L
Szerintem már csak az használ, ak ieddig is használt. Mondjuk buliba kötelező a ruhához illő szemhéjfesték :)
Én személy szerint nem bírok otthagyni egy-egy édes szemhéjpúdert, megveszem, de alig használom. Van egy feketém, amit csak a filmforgatáshoz használtunk, a gonos zszellem karakteréhez xD
De engem annyira nem érdekel, hogy ki mit gondol, én akkor se sminkelem magam. max ha van egy patti az orromon akkor elő a korrektort, a megmentőmet xD
szerintem ha valaki nem egyszínűre festi, akkor nehéz megtanulni az árnyékolást, főleg hogy egyforma legyen a két szem, időigényes is.
Nekem meg el is kenődik, azért nem használom
A szemhéjfesték soha nem fog kimenni a divatból... Az más kérdés, hogy vannak színek, amik egy-egy évben különösen felkapottak (pl. sárga, kék stb), de a klasszikus füstös szemhez elengedhetetlen a fekete, szürke szemhéjpúder.
14 évesen amúgy bőven elég a tus és a spirál. Én ennyi idősen max. spirált használtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!