nagyon el vagyok keseredve 22 évesen gyakorlatilag nincsenek melleim,és emiatt nincs önbizalmam ,nagyon boldogtalan vagyok.nem szeretnék én nagy melleket csak hogy legalább melltartóval ki tudjam emelni egy kicsit,ez a tabletta segithet vagy hülyeség az egész ?
2011. máj. 29. 05:58
1/7 A kérdező kommentje:
nyiregyházán lehet kapni?
2011. máj. 29. 06:46
2/7 anonim válasza:
Szia, én kipróbáltam kb. 3 évvel ezelőtt és semennyit sem nőtt tőle :(
Szerintem pénzkidobás.
2011. máj. 29. 08:23
3/7 anonim válasza:
Anno egy weblapon összejött egy társaság, akik kipróbáltunk elég sok mellnövesztő szert. Ez nem segített szinte senkinek. Ami többünknek (nekem is) bevált, az a Sunfleur mellbalzsam + Aromax mellápoló olaj volt, reggel egyik, este másik. Pár hónapig használtam, egy méretet nőtt tőle 5 éve, és azóta is tartom :)
2011. máj. 29. 11:59
4/7 A kérdező kommentje:
köszi.és hol lehet ilyet kapni?
2011. máj. 29. 18:18
5/7 anonim válasza:
En Dm-bol vettem a Sunfleur-t egy hete. Jelenleg van kulon feszesitesre es novelesre.
A mellnovelo lila csomagolasu. Valoszinuleg ugyanott megtalalod az Aromax-ot is.
Hallottam a Rosmann-ban is meg lehet talalni ezeket.
Utolso valaszolo: Gratulalok a sikeredhez!
A kremek hasznalatakor, alkalmaztad a kivulrol befelo iranyulo korkoros masszazst is ? Ha igen, kabe hany percet szantal ra?
Mennyi ido utan jelentkezett eredmeny es hany honap utan erted el a vegso eredmenyt?
Kerlek, valaszolj. Elore koszi.
2011. jún. 2. 00:35
6/7 anonim válasza:
én márciusban rendeltem ilyen kapszulát és krémet, azóta használom. nekem 81 cm-ről 84-85-re nőtt eddig, de mostanában már mintha nem annyira változna. melltartó nélkül látszik a változás, bár ruhában is, még apukám is megjegyezte, hogy mintha "mellesebb" lennék (nem tud amúgy a kapszulaszedésről). bár én még csak 21 leszek, és a kortól is függ elvileg. folytatni fogom, rendelek még egy 3 hónapos adagot, és szerintem szedni fogok mellé még valamit, szójalecitint, vagy lenmagot. remélem nőni fog még. egy próbát megér!
2011. jún. 8. 14:31
7/7 anonim válasza:
Hm...koszi hogy irtal. Gratulalok a sikeredhez!
Sajnos hallottam olyat, hogy miutan mar nem szeded, visszaesnek a mellek az eredeti meretre. Remeljuk veled nem igy lesz. Majd ird meg mit tapasztaltal.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!