Ugye ez elfog múlni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Tegnap gyantáztattam először a hónaljamat kozmetikusnál (eddig csak borotváltam) és nagyon kipirosodott, ég és fáj. Ez mennyi idő múlva fog elmúlni? Nagyon kellemetlen, eddig még ne volt ilyen, pedig a lábamat és bajuszomat is gyantáztatom. Szerintetek ez csak azért volt, mert első alkalommal voltam? Nagyon szeretném, ha elmúlna és nyugodtan gyantáztathatnám. Sokkal könnyebb lenne, ha nem kéne 2naponta borotválni. 17/L2011. máj. 28. 19:31
1/5 anonim válasza:
szia!Igen,el fog.Valószínűleg azért pirosodott be,mert ott sokkal gyengébb és érzékenyebb a bőr mint pl a lábadon.Persze idővel majd hozzászoksz.Szerintem 2napl alatt elmúlik,én odalent szoktam gyantázni,nekem is érzékeny és piros kb 2 napig.Az a fontos,hogy zuhanyzás közben inkább langyos vízzel mosd meg,amíg ilyen,mert a meleg/forró víz csak rontja a helyzetet.Lehet jót tenne,ha bekennéd egy kis testápolóval estére.
21N
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Lehet, hogy az lesz! Meg az is rossz, hogy a hónalj nem éppen a legszellősebb hely... meg meleg is van. Remélem elmúlik, mert majd odalent is gyantáztatni szeretném magam, de így.. ?! :(
2011. máj. 28. 19:46
3/5 anonim válasza:
Nem lesz gond,amúgy szerintem a hónalj érzékenyebb mint odalent :)
4/5 anonim válasza:
Az első pár alkalom húzós, mert erősek a szálak és fáj, meg durván ki kell tépni lényegében. Dezodort ne nagyon használj addig, és nekem a kencékkel sincs jó tapasztalatom. :S De elmúlik, nyugi. :D
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi, csak mert most rohadtul fáj... főleg, hogy a melegben izzadok :D
2011. máj. 28. 20:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!