Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Majdnem egy éve, hogy elestem...

Majdnem egy éve, hogy elestem és elég csúnyán megsérült a térdem. Azóta ott van a heg, elfog múlni valamikor, illetve mivel lehetne felgyorsítani ezt a folyamatot?

Figyelt kérdés
A heg lilás és picit még púpos is,egyébként még régebben leszedtem egyszer a sebet.(tudom,ez jó nagy hülyeség volt)...köszi:) (jah,most,hogy jön a nyár,annyira elkezdett zavarni:S)
2010. máj. 11. 13:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem két éve műtötték. 10 centis heg van rajta,pupos nekem is, de nem tudom, hogy ellehet e tüntetni, meg sztem amúgy sem gáz.
2010. máj. 11. 13:46
 2/5 anonim ***** válasza:
a körömvirág krém jo az ilyen sebekre,sérülésekre és halványi is rajuk.tapasztalat
2010. máj. 11. 14:22
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem a szoli halványította, bár nem hiszem, hogy ez a jó megoldás..
2010. máj. 11. 14:33
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :)...hát nem tudom,hogy a kamillához nincs-e már késő,mert elég régi heg,de lehet,hogy kipróbálom.
2010. máj. 11. 15:30
 5/5 anonim ***** válasza:
Próbáld ki a Contractubex nevű krémet. Ez kifejezetten hegesedésre van. Régi sebekre is ajánlják, csak akkor naponta többször kell vele kenni. Egy próbát megér. Egy tubus kb. 1700 forint.
2010. máj. 11. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!