Már kb 3 hónapja borotválom a puncimat, de még mindig piros pöttyök vannak rajta. Mit csináljak hogy elmuljon?
Figyelt kérdés
és nagyon viszket is... és lehet hogy inkább átkéne térnem a gyantázásra? csak én kozmetikushoz nem szeretnék eljárni. a borotválással simán meglehet oldani?2009. márc. 16. 19:13
1/7 anonim válasza:
neogranormonnal kend be. az egyébként gyantázás után is jó. egyébként ha a borotválás után ilyen, a gyantázástól sem lesz jobb, és az még fájdalmas is. bár valamivel tovább tart, de én azt nem merném :P :D borotválkozáskor használsz mindig borotvahabot? mondjuk én zuhany alatt szoktam borotválkozni és tusfürdővel, attól nekem jobban csúszik. próbáld ki ezeket.
2/7 anonim válasza:
Piros pötty és viszketés mástól is lehet... :$ :)
Borotvahab, utána pedig valami testápoló-féle segíthet. És jó minőségű borotvát használj, jó éles legyen, hogy ne tépje, hanem vágja a szőrt.
3/7 anonim válasza:
Én évek óta szőrtelenítek, és én sem bírom a borotvázást, nem lehet megszokni. Ezért szedem szálanként szemöldökcsipesszel :) Hülyén hangzik, de nekem bevált: csak az első pár alkalommal fájt a tépkedés, aztán teljesen megszoktam, és gyakran sem kell ezt művelni. A gyantázás sem jött be. Nálam a csipesz a nyerő :)
4/7 anonim válasza:
és csipesszel mennyi ideig szeded? gondolom nem az egészet, mert akkor ez hajnalig tartó móka lenne.
5/7 anonim válasza:
Csipesszel punci szorzetet szedni? Ez nem veszelyes? Hogyan birod ki, de egyaltalan hogyan jut ilyen az eszedbe? Mar olvastam itt maskor is, de megall az esz! Hany oran keresztul csinalod, es hogyan birod ki????
6/7 anonim válasza:
a csipesszel szedésről:nem egyszerre nőnek ki a szálak, ezért max 5-10 perc, és kész is van. hetente egyszer, gyakorlottaknak már nem fáj
7/7 anonim válasza:
mint ahogy a szemöldökszedés; kezdetben az is fáj, de egy kis rutin, és meg sem kottyan. Az első pá hetet kell átvészelni, aztán megszokod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!