Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Fiú vagyok és úgy döntöttem...

Fiú vagyok és úgy döntöttem el fogok menni kozmetikushoz. Leírnátok, hogyan megy egy ilyen kezelés pontosan?

Figyelt kérdés

Szóval, a hátamon a vállam alatt eléggé pattanásos és az a gond, hogy ott már ugye nem érem el, valamit már kéne vele csinálni. Ha már rászánom magam h elmenjek akkor nem ártana, ha az arcommal is kezdene vmit, mert az is pattanásos.

Mennyire jellemző hogy fiúk mennek kozmetikushoz (azt hallottam egyre inkább)? Mit mondjak amikor bemegyek, mennyibe fog ez nekem kerülni, és mit fognak velem csinálni.? :D

Kicsit aggodalmaskodhatónak tűnhet a kérdésem, de igazából érdekel, meg nem akarok semmit a véletlenre bízni.

17/F

2011. máj. 27. 18:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Láttam már fiatal fiúkat kozmetikusnál úgyhogy nyugodtam menj, a kozmetikusnal ez természetes. És ha vannak ott más vendégek, számukra is, gondolom látszik az arcodon is. Bemész és megmondod, kozmetikai kezelést szeretnél, mikor jöhetnél? Megbeszéltek egy időpontot, lehet rögtön ott fog, vagy várnod kell picit. Csak bátran, felnőttesen nem fogod megbánni.
2011. máj. 27. 19:06
 2/4 A kérdező kommentje:
értem :) azt is leírnád esetleg hogy egy ilyen kezelés hogyan megy? Mennyi ideig tart stb.
2011. máj. 27. 19:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia, nyugodtan menj be egy kozmetikába, amit kinéztél, senki nem fog furán nézni, én is kozmetikus vagyok és hozzám is járnak fiúk. Általában tini kezelésnek hívják azt, amire neked van szükséged. Csak a sajátomat tudom neked mondani, nálam 2-2és fél óra lenne, ez akkor derül ki mikor látom a bőrödet, és nálam 3900 egy ilyen kezelés. De ez ugye mindenkinél változó, csak nagyjából ehhez viszonyíts :)
2011. máj. 27. 21:58
 4/4 anonim ***** válasza:

Nálam úgy szokott lenni hogy megtisztítják az arcomat, beraknak gőzbe, kinyomkodnak majd kapok még pakolásokat és kész vagyok. :) Olyan 1 óra szokott lenni a kezelés, nem vészes.

14/L

2011. máj. 27. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!