Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Epilátorral hogyan lehet...

Epilátorral hogyan lehet MINDIG sima a lábam?

Figyelt kérdés

Ugyebár, a szőr 3 rétegben nő, így epilálásnál nekem sose lesz tökéletesen sima a lábam. Mit csináljak? Növesszem meg "eredeti méretbe", és úgy szedjem le? De ez így, főleg nyáron... :/

15/L

2011. máj. 27. 17:12
 1/5 anonim válasza:
hát ez engem is érdekelne.... mert nekem sem lesz soha teljesen sima a lábam az epilátortól... kozmetikus kellene legyantázza normálisan, de az szerintem drága... borotválni meg macerás állandóan
2011. máj. 27. 17:34
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
epivel sosem lesz tökéletesen sima, nem feltétlenül a gép hibája, hanem pl túl gyorsan haladsz át egy részen, vagy a nagyon pici nagyon vékony szálak pont nem esnek a csipeszek útjába. sajnos vagy nem sajnos át kell menni rajta 1x borotvával, és kész :D ha kibírod azt a negyed órát amíg átmész az egész lábadon akkor az a plusz két perc semmit nem fog számítani
2011. máj. 27. 17:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Sehogy, a túl pici szálakat az életben nem szedi ki. Látszatra teljesen megfelel, csak max téged, vagy a pasidat zavarhatja. :D
2011. máj. 27. 18:22
 4/5 anonim ***** válasza:

most epiláltam és full sima a lábam...semmi pihe:) csak jobban oda kell figyelni...lehetőleg napfénynél epilálni...ugy látod ezeket a szőrszálakat is:)

22L

2011. máj. 27. 19:12
 5/5 anonim ***** válasza:
en is igy avgyok...leepilaltam,de hiaba,ha vegigsimitottam a kezedm,pici szoroket ereztem. egy darabig turtem,de most a szoknyaszezonban inkabb borotva,mert a fiuk eleg ellenőrzőek a mi osztalyunkban :D
2011. máj. 27. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!