Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináljak a hajammal,...

Mit csináljak a hajammal, hogy ne legyen ilyen sárga?

Figyelt kérdés
Szőke hajam van (festett) és bármit csinálok vele,besárgul.Nagyon szeretnék szép hamvas szőke hajat,de próbáltam már hamvasítóval is,samponnal is és bármivel,de pár mosás és tiszta szalmasárga lesz. Mit csináljak vele ami hatásos lehetne?
2009. márc. 16. 15:47
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Menj el profi fordászhoz és festesd vele a hajad.

Ha besárgul (zöldül) akkor rossz festéket használtál rá.

2009. márc. 16. 15:52
 2/10 A kérdező kommentje:
Sajnos ezt nem engedhetem meg magamnak...
2009. márc. 16. 16:02
 3/10 anonim ***** válasza:
75%
hát sajnos ezzel nem nagyon tudsz mit csinálni... nekem platinaszőke hajam van mondjuk az enyém nem nagyon sárgul,mert alapból sötétszőke hajam van,de nekemis néhol azért sárgás.Gyakrabban kell festened,de csak ahol lenőtt és ahol sárga ,semmiképp ne az egész hajadat!! ajánlom neked palette extrém platina szőke árnyalatot,szőkítőporral=ez biztos kifehéríti a hajadaat én ezt használom,de ha ez túl fehér, akkor van még a palette jégszőke, az is elég jó!! próbálkozz, nem kell ide méregdrága fodrász :)!
2009. márc. 16. 16:34
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

szia!

minden hajmosásnál mosd hamvasító samponnal(Schauma->mindennapos használatra is javasolt)ne csak egy hónapban vagy 2szer akkor jo hogy sárga marad .én is ezt tettem amikor be volt meliroztatva a hajam.

2009. márc. 16. 17:19
 5/10 anonim ***** válasza:
hehe palette abszolút platina szőkítő....na nekem skandnávszőke volt a hajam,rákentem ezt,és csirkesárga lett!mondjuk mostam utána mindennap hamvasítóval,jó fehér lett..
2009. márc. 17. 14:15
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Utolsó válaszadó,már mint a palettével fessem be,vagy attól lesz sárga?
2009. márc. 17. 16:50
 7/10 anonim ***** válasza:
minden mosás alkalmával használj hamvasító cseppeket.fodrászkellákesnél lehet kapni max.2-300ft.és csak pár cseppet kell vizbe rakni,és utolsó öblítésnek azt használni.
2009. márc. 17. 16:52
 8/10 A kérdező kommentje:
Használok minden mosásnál,de nem világosít (fehérít) hanem világosbarna tőle a hajam.( Persze inkább legyen világosbarna mint sárga,de akkor sem ilyet szeretnék)
2009. márc. 17. 16:58
 9/10 anonim válasza:
nekem az összes "bolti" festéktől besárgult a hajam:S mióta fodrász festi és ő keveri ki a színt azóta szép hamvas.. (de ez fodrásztól is függ és hogy milyen anyagokkal dolgozik) festettem egyszer 9000ftért más fodrásszal aki profi szalonba dolgozott de megbántam mert akkor is besárgult:S:( (hamvasító samponok viszont elég jók szoktak lenni..minden hajmosáskor és néhány percig rajtahagyni esetleg,az is segíthet..eddig schauma-t,most toni&guy-t használok)
2009. ápr. 1. 00:24
 10/10 A kérdező kommentje:
köszi
2009. ápr. 4. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!