Mi a véleményetek a g. ma lézerionos hajvasalóról? Bevált, vagy csak tönkre tette a hajad?
Nekem már több mint 4 éve van. Először egy 1036-os volt 2 évig aztán vettem egy CP3-at amin van hőfokszabályzó, de egyébként ugyan azt tudja mint az előző.
Előtte babyliss volt. Ezek sokkal jobbak. Alig töredezik tőle a haj és tényleg jól vasal, ráadásul tartósabb is. Csak ajánlani tudom.
Nem hiszem el, hogy létezik lézerion. Ne haragudj, nekem az a véleményem, hogy ez is olyan, mint a bifidus actiregularis enzim, ami nem létezik. Jól hangzik a reklámban.
Attól persze a hajvasaló lehet nagyon jó, de nem a lézerion teszi :D
Tényleg bocsát ki negatív töltetű részecskéket mert bekacsolva a vékonyszálú haj bazira repkedni kezd körülötte. Sztatikusan feltölti. Aztán hogy ezt nevezik-e laser ionnak azt nem tudom.
A másik meg hogy tourmalin is van a kerámiabevonatban és az valós tény hogy a tourmalin féldrágakő hő hatására elektronokat bocsát ki és ezzel negatív ionokat generál. Szóval valamennyire csak különbözik a sima kerámialapos hajvasalóktól.
A válasz írója 91%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 00:32
Örülök hogy olvashattunk egy szakmai véleményt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!