Férjként hogyan beszéljem le a feleségemet az őszülő
hajammal kapcsolatos hülye ötletéről?
Figyelt kérdés
33 éves enyhén őszülő férfi vagyok. A feleségem mindenáron rá akar beszélni, hogy festessem be barnára (az eredeti színűre) a hajamat.
Én viszont nem akarom, jól érzem magam őszes hajjal is a bőrömben. De a feleségem azt mondja, én becsaptam őt, ő 9 évvel ezelőtt nem egy őszes, hanem egy barna fickót választott élete párjául. Már vett is nekem különböző festékeket, színezőket, de én ezeket eldobtam, nem akarok ilyeneket használni. Ő mégis folyton ezzel szekál, pláne, mióta a haveri körben két srác is befestette az őszülni kezdő haját.
Én szeretem az ősz hajszálaimat, miért nem érti meg?
Hát ez valóban hülye ötlet. Lehet, hogy a hátterében az van, hogy igazából ő fél az öregedéstől? A párom 27 éves, és van néhány ősz hajszála. Amikor 10 éve megismertem, nem volt. De könyörgöm, a ráncai sem olyanok és akkorák voltak... Nem egy örökifjú 18 évest akarok magam mellett. Nem beszélve arról, hogy én sem vagyok már 16 éves fruska. :)
2009. márc. 15. 20:58
2/14 anonim válasza:
Csak a b*zi férfiak festik a hajukat. Szerintem is baromság ilyenre kérni egy férfit. Én sármosnak találom, ha valaki őszül.
2009. márc. 15. 21:07
3/14 anonim válasza:
Hát közölheted vele, hogy te meg nem egy tehenet vettél el, és akkor fogyjon le. Ha nincs súlyfölöslege akkor nincs ötletem.... talán mond neki, hogy ő meg ne öregedjen meg akkor.VAlóban hülye dolog ez a hajfestés. Talán az lehet hogy ismerősök barátok szóvá tették? Vagy esetleg tényleg ő fél az öregedéstől???
2009. márc. 15. 21:10
4/14 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos rátett egy lapáttal, hogy a baráti körben is elég sokat piszkálnak vele, pedig szerintem nem is áll rosszul. A feleségemen nincs semmi kritizálnivaló, most is gyönyörű, karcsú, kislányos arcú, feszes, gömbölyű mellekkel (2 gyerek szoptatása után!), kettőnk közül rajtam fogott jobban az idő. De szerintem az ősz haj nem öregít feltétlenül. Erre persze azt feleli a feleségem: De nem is fiatalít, drágám.
2009. márc. 15. 21:15
5/14 anonim válasza:
Ha igazán szeret, akkor szeretne ősz hajszálakkal is, sztem meg sármos 1 férfin ha van 1 kis ősz hajszál :) mondd meg te így érzed jól magad és pont
2009. márc. 15. 21:19
6/14 anonim válasza:
Nem szoktam durva lenni, de én visszaszólnék, hogy neki meg nem ártana egy kisebb/nagyobb mell, mert nem olyan, mint x éve. Egyszerűen hihetetlen, hogy ebből a hajkérdésből ekkora problémát generál...
2009. márc. 15. 21:26
7/14 anonim válasza:
ha vki szeret, ősz hajjal is szeret. Tényleg tök nagy hülyeség egy őszülő hajból ekkora problémát csinálni. Jó én 26 vagyok és nő, 17éves korom óta festem a jakam, mert mkét szülőmtől örököltem a hamar őszülést, és nagyon gáz. De könyörgöm, ha vki nem akarja festeni, miért nem lehet a döntését tiszteletben tartani??? Nem értem az ilyen embereket. Attól hogy a feleséged még nem jelenti azt hogy mindenbe beleszólhat. Ezek után azt is megmondja majd mikor mehetsz wc-re? Állítsd le, mond meg neki, hogy ne erőszakoskodjon, mert te így érzed jól magad. Ő meg ha szeret tiszteletben tartja a döntésed. Vagy esetleg ciki neki a haverok előtt, hogy őszülsz??? akkor meg megkérdőjelezném az érzéseit!
2009. márc. 15. 21:56
8/14 anonim válasza:
Én nő vagyok és nekem kifejezetten tettszik az őszülő haj. Szerintem nagyon sármos egy férfi őszülő hajjal. Nehogy befesd a hajad! Mond meg neki, hogy te így érzed jól magad! Vagy ő talán átfestené a haját valami más színre csak azért mert te kéred? Nem kifejezetten a hajszíne miatt szeretünk valakit. Ha szeretünk akkor azt szeretnénk, hogy a másik jól érezze magát (mindegy, hogy miről van szó), mert ez minket is boldoggá tesz. Ezt miért nem tudja elfogadni? Talán legyen neked is egy kérésed amiről tudod, hogy úgysem teljesíti. Hátha felfogja mit kér tőled!
2009. márc. 15. 22:01
9/14 anonim válasza:
anyuval mi is rá akarjuk venni aput:D
azt tanácsolom hogy engedd meg neki hogy beszínezze a hajad, az könnyen kikopik, és utána majd azt mondod hogy nem tetszik, a kedvéért kipróbáltad de elég.
2010. jan. 19. 21:21
10/14 A kérdező kommentje:
De én így érzem jól magam. Festett hajjal nem érezném jól magam a bőrömben. Nem akarok újra barna lenni, én már őszen szeretem magamat. Miért nem fogad el így a párom?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!