Hogyan színezzem a hajam HÁZILAG?
Figyelt kérdés
hajfestéket most egy ideig biztos hogy nem használok, mert ronda lett tőle a hajam, mindig lenő, nem olyan színt kapok mint szeretnék...szóval most az nem kell. viszont olvastam, hogy répával, céklával és áfonyával vöröses színt érhetünk el, és nekem az pont jó, csak egy vöröses árnyalatot szeretnék, nem tűpiros hajat.
tudja valaki, hogyan kell egy ilyen pakolást vagy főzetet vagy mit elkészíteni, és hogy kell használni?
2011. máj. 25. 11:10
11/11 anonim válasza:
Én a dióról hallottam, hogy szép barna hajszínt csinál, illetve a kávé. Vöröshöz az áfonya vagy bodza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!