Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan színezzem a hajam HÁZILAG?

Hogyan színezzem a hajam HÁZILAG?

Figyelt kérdés

hajfestéket most egy ideig biztos hogy nem használok, mert ronda lett tőle a hajam, mindig lenő, nem olyan színt kapok mint szeretnék...szóval most az nem kell. viszont olvastam, hogy répával, céklával és áfonyával vöröses színt érhetünk el, és nekem az pont jó, csak egy vöröses árnyalatot szeretnék, nem tűpiros hajat.

tudja valaki, hogyan kell egy ilyen pakolást vagy főzetet vagy mit elkészíteni, és hogy kell használni?

2011. máj. 25. 11:10
1 2
 1/11 szamóca.. ***** válasza:
miért nem használsz hennát?
2011. máj. 25. 11:19
 2/11 anonim ***** válasza:
Igen, nekem is a henna balzsam jutott eszembe, nekem most szép barna van, de hosszú ideig használtam vöröset. Majdnem fekete a hajam, de gyönyörű fényt adnak neki a vöröses árnyalatok.
2011. máj. 25. 11:33
 3/11 anonim ***** válasza:

Rettentő nagy bátorsággal!!

A sárgarépa ha megfogja a kezed, az se narancs lesz, hanem barna.

A cékla nem vöröses, hanem lilás piros.

Az áfonya szintén.

Nagy összegben lefogadom, hogy ezzel sem olyan színt érsz el, amilyet akarsz.

Én ugyan nem kenném a fejemre, ha vöröses színt akarok.

A babérlevél főzetről már hallottam, hogy ad némi vöröses csillogást, egy próbát megér. Esetleg vodka és paradicsomlé keverékével bekened a hajad, rajta hagyod, leöblíted. Ez csak egy-egy alkalomra szól, ezt hajmosásonként kell alkalmazni, és szintén csak a haj csillogását változtatja meg, magyarán lófüttyöt nem csinál, ha zöld lesz a hajad az uszodában, azt orvosolja és ennyi.

Esetleg a vörös hajra való, pigmenteket is tartalmazó samponok is szóba jöhetnek.

A természetes színezők is kopnak, gyakorlatilag hetente kell újra kencézni a hajad pl. a diólevél főzettel (az barna színt ad), és zöldes, ha kopik. Szóval érhetnek meglepetések, főleg ha elkap egy eső fehér blúzban.

Ami tartós, az lenő, ami lekopik, az meg nem tartós, és minden mosás után fakóbb lesz a színe.

A ház pancsok is roncsolhatják a hajad.

Nem jó festéket használtál, és nem jól lett festve, ha ennyire nem vagy elégedett az eredménnyel.

Nekem évekig volt vörös a hajam, imádtam, nem volt töredezett, szép volt a színe is, annyi tényleg, hogy lenőtt. De ha melíroztatod a tövét, (vagy egy ügyeskezű barátnő fóliával megoldja), akkor sokáig nem feltűnő a lenövés, és nem is kell újra meg újra átfesteni az egész hajad.

2011. máj. 25. 11:34
 4/11 A kérdező kommentje:

először is köszönöm az eddigi válaszokat!

a hennával az a bajom, hogy én még ennyi színeltérést se szeretnék, mint amit az a adna, én tényleg csak annyit akarok hogy legyen egy kis vöröses csillogása.

11:34-nek meg köszönöm, hogy felhívta a figyelmemet a répára meg céklára, nem lenne jó nekem se a lila se a barna.

már több hajfestéket is kipróbáltam, mindig jó minőséget, de sosem lett eégszen olyan mint amilyet akartam. de a legnagyobb gondom a lenövés, én már fél centire is kényes vagyok és nem akarok 3-4 hetente festetni. szóval a hajfesték nekem most végleg kizárt.

a melír egyébként jó ötlet, végső esetben szerintem ezt fogom kipróbálni.

estleg meg tudjátok mondani, hol lehet színezett sampont kapni?

2011. máj. 25. 12:02
 5/11 anonim ***** válasza:

Szerintem a henna nem lenne túl erős, hidd el...

Én a Venita-t használom, most épp barnát.

2011. máj. 25. 12:13
 6/11 anonim ***** válasza:
bocsi az off-ért de a sárgarépával és a céklával h lehet hajat festeni?
2011. máj. 25. 14:47
 7/11 A kérdező kommentje:
hát elvileg ha a pépet a hajadra kened, elszínezi...de nem tudom épp ezért kérdeztem én is
2011. máj. 25. 23:42
 8/11 anonim ***** válasza:
2011. máj. 26. 00:11
 9/11 A kérdező kommentje:
úristen köszönöm! bár a feléről még nem is hallottam és nem tudom honnan szerezhetném be, de ez jó! :D :)
2011. máj. 27. 20:06
 10/11 anonim ***** válasza:
jaja, vannak ismeretlenek számomra is, de ami ismert ki fogom próbálni! :)
2011. máj. 28. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!