Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy tetszik ez a tetkó?

Hogy tetszik ez a tetkó?

Figyelt kérdés

Nem ebben a formában, hanem egy db a tarkón, feketében.

[link]

2011. máj. 24. 23:38
 1/9 anonim ***** válasza:
Tarkó olyan hely ahol nem tudod eltakarni, max ha hosszú hajad van kiengedve. Amúgy ha van jelentése amit hozzá tudsz fűzni és nem csak divatból csináltatod akkor okés.
2011. máj. 24. 23:42
 2/9 anonim ***** válasza:
Kicsit gyerekrajzszerű. Lehet, hogy túl sok a szín.
2011. máj. 24. 23:59
 3/9 A kérdező kommentje:
Mondom, feketébe képzeld el
2011. máj. 25. 00:04
 4/9 Black_Star* válasza:
Szerintem jól nézne ki, csak mondjuk az télleg igaz, hogy elég nehéz eltakarni, és esetleg a késöbbiekben még gondot okozhat:/ Szerintem mielött megcsináltatod mindenképp gondold át, hogy megéri-e neked.
2011. máj. 25. 00:11
 5/9 anonim ***** válasza:

mark86

nekem tetszik!

2011. máj. 25. 00:18
 6/9 anonim ***** válasza:
74%

Nekem nem tetszik.

Most ez a fecskemánia is olyan, mint 10 éve a sárkánymánia, meg a riban.crendszám a derékon. A legtöbben egyszerűen azért csináltatják meg, mert sok másik emberen látják.

Aztán 5 év múlva ez se lesz divat, hanem valami más, és utálni fogja, meg megbánja, hogy megcsináltatta.

Ne "valamilyen" tetkót akarjál a tarkódra, hanem konkrétan tudd is, milyen rajzot, milyen stílusban, és miért illik hozzád.

Ha ez megvan, stmillel, akkor nem fog érdekelni, kinek mi a véleménye róla, mert neked fontos, hogy ilyen legyen.

Amíg kérdezel, addig ne csináltass tetkót, ez nem egy divatékszer.

2011. máj. 25. 08:14
 7/9 anonim ***** válasza:
tucat...
2011. máj. 25. 11:56
 8/9 anonim ***** válasza:
Tetszik :D
2011. máj. 25. 16:51
 9/9 anonim ***** válasza:
Egyetértek a 82%ossal
2011. máj. 26. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!