Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Valahol lehet nézni tetkó...

Valahol lehet nézni tetkó mintákat?

Figyelt kérdés
Szeretnék majd valamelyik vádlimra egy tetkót és érdekelne hogy ehhez lehet-e neten valahol nézni mintákat.
2011. júl. 1. 23:05
 1/5 anonim ***** válasza:
google-be beírod hogy tetoválások,vagy tattos, vagy motívumok vagy egyebek. Biztosan kidob egy csomót.
2011. júl. 1. 23:21
 2/5 anonim ***** válasza:
2011. júl. 1. 23:21
 3/5 anonim válasza:
Szerintem az a legjobb hogy ha saját magadnak gondolsz ki egy tetkot és nem másról másolsz le egyet..:) Én is magam "terveztem" a sajátom és jobban tetszik mintha netről néztem volna.. :D
2011. júl. 1. 23:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Egyet értek! Mi is most fogunk a párommal csináltatni egy közös tetkót,és mi rajzoltuk meg! Így sokkal egyedibb!^^
2011. júl. 1. 23:31
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat kicsit hülyén érzem magam hogy nem írtam be google-ba hogy tetoválás minták mert úgy tényleg jókat ad ki (ha csak azt írom h tatto vagy tetoválás elég uncsi/kevés)

És szerintem is egyedibb lenne magamnak csináltatni de enm vagyok valami nagy rajzmester és ilyen unmotívumot akarok vagy nem tom hogy írják... Szóval ami csak úgy összevissza minta de nem láccik ki belőle semmi (max egy sárkány xD)

Köszi a válaszokat ;)

2011. júl. 4. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!