Mit csináljak a lábammal? :S
Figyelt kérdés
Itt a nyár,és sajnos a már sok éves epilálás miatt,sok helyen "pöttyös" a lábszáram. És nem valami szép látvány azt meg kell hagyni. Ugye ezek a szőrbenövések,meg kicsi gyulladások okozzák nagyrészt. Hogyan tudnék kicsit mattítani és eltüntetni őket,hogy szebb és simább legyen? Előre is köszönöm a válaszokat!2011. máj. 23. 17:53
2/7 anonim válasza:
Elvileg van testalapozó, bár én azt nem ajánlanám, főleg így nyárra. Halványítani nem lehet rajta, nezugranormon meg ilyenek segítségével?
3/7 anonim válasza:
akartam írni hogy vágd le de megelőztek :/
miután levágtad vegyél műlábakat, azt nem kell epilálni :)
4/7 A kérdező kommentje:
oké,köszi a poénokat,de most komolyan...XD
2011. máj. 23. 18:03
5/7 anonim válasza:
Szia.
Használj szőrbenövés elleni krémet (pl. X-epil), és állítólag a Sudocrem jó epilálás után. (ez babapopsi krém, de tényleg jó sok mindenre). :)
7/7 anonim válasza:
szerintem menj el kozmetikushoz...az bizti tud vele vmit csinálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!