Már nem tudok mit kezdeni a lábammal, mert bármivel szőrtelenitek kipörsögök. Mit tegyek h ne pörsögjön ki? Már mindenféle krémmel is kentem meg nem kentem már nincs az amit nem próbáltam szerintem
milyen gyakran szőrtelenítesz?
nekem ugyanaz a gondom. Ha nem várom meg míg elég nagy legyen a szőr kipattogok. Ez iylenkor mikor jön a jó idő akkor rossz
Igen én is ugyanezekkel vok,a gyantázás még rosszabb mint a borotválás és ha én is ha még kicsin leborotválom akkor kipattogok :-(((
És ez a cukorpaszta valójában micsoda?
"A szőrtelenítő cukorpaszta 100%-osan természetes anyagokat tartalmaz, ezért nem okoz allergiás reakciókat a gyantával szemben. Lényege, hogy a paszta körülöleli a szőrszálat, leszivárog a szőrtüsző felső nyílásáig, elérve ezzel az eltávolítás teljességét.
A szőr növekedésének irányában történik a művelet, így nem marad betört szőrszál a tüszőben. Bárhol, akár érzékeny, intim területeken is alkalmazható. A pasztával való szőrtelenítéshez már 3mm-es hosszúságú szőr is elegendő! Hatása 3-4 hét.
A szőrtelenítő cukorpaszta tökéletesen higiénikus, a cukor maga egy természetes tartósítószer, nem engedi a pasztában semmilyen baktérium megtelepedését, minőségét korlátlan ideig megőrzi."
Cukorpasztát csak kozmetikusok használnak, boltban nincs, viszont el lehet otthon készíteni, csak rá kell jönni hogy jó, lehet első próbálkozásokra nem sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!