Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Már nem tudok mit kezdeni a...

Már nem tudok mit kezdeni a lábammal, mert bármivel szőrtelenitek kipörsögök. Mit tegyek h ne pörsögjön ki? Már mindenféle krémmel is kentem meg nem kentem már nincs az amit nem próbáltam szerintem

Figyelt kérdés
A gyantától nagyon durván a krémek nem viszik le rendesen meg rengetegbe kerülne az egész lábamnak.Elegem van,h nem birok nyáron állandóan szoknyába lenni...Voltam nődokinál és a hormontesztek alapján nem vészesen de több a tesztoszterinem kiirt Diane hormontablettát.De annyi mellékhatást irt h inkább nem szedem be!
2011. márc. 21. 11:22
 1/6 anonim válasza:
epilator?!
2011. márc. 21. 11:34
 2/6 anonim ***** válasza:

milyen gyakran szőrtelenítesz?

nekem ugyanaz a gondom. Ha nem várom meg míg elég nagy legyen a szőr kipattogok. Ez iylenkor mikor jön a jó idő akkor rossz

2011. márc. 21. 11:44
 3/6 anonim ***** válasza:
Ugyanez volt a helyzet, a gyantától tiszta piros voltam hetekig, borotvától kipattogott, epilátortól is. Aztán mostanság bukkantam rá a cukorpasztára amit nagyon nehéz beszerezni, viszont ettől nincs semmi bajom, még szőrbenövés se. Szerintem próbáld ki, ha még nem tetted.
2011. márc. 21. 13:42
 4/6 A kérdező kommentje:

Igen én is ugyanezekkel vok,a gyantázás még rosszabb mint a borotválás és ha én is ha még kicsin leborotválom akkor kipattogok :-(((

És ez a cukorpaszta valójában micsoda?

2011. márc. 26. 14:25
 5/6 anonim ***** válasza:

"A szőrtelenítő cukorpaszta 100%-osan természetes anyagokat tartalmaz, ezért nem okoz allergiás reakciókat a gyantával szemben. Lényege, hogy a paszta körülöleli a szőrszálat, leszivárog a szőrtüsző felső nyílásáig, elérve ezzel az eltávolítás teljességét.

A szőr növekedésének irányában történik a művelet, így nem marad betört szőrszál a tüszőben. Bárhol, akár érzékeny, intim területeken is alkalmazható. A pasztával való szőrtelenítéshez már 3mm-es hosszúságú szőr is elegendő! Hatása 3-4 hét.

A szőrtelenítő cukorpaszta tökéletesen higiénikus, a cukor maga egy természetes tartósítószer, nem engedi a pasztában semmilyen baktérium megtelepedését, minőségét korlátlan ideig megőrzi."

Cukorpasztát csak kozmetikusok használnak, boltban nincs, viszont el lehet otthon készíteni, csak rá kell jönni hogy jó, lehet első próbálkozásokra nem sikerül.

[link]

2011. márc. 26. 14:46
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ,utánna nézek okvetlen!
2011. márc. 28. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!