Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mások milyen gyakran mosnak...

Mások milyen gyakran mosnak hajat?

Figyelt kérdés
és csak samponnal? és mit csináljak ha hamar zsírosodik és minnél többször mosom annál jobban és idegesít.
2011. máj. 22. 14:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

naponta kell mosnom

Nem mernék kilépni az utcára hajmosás nélkül, sajnos.

2in1 samponom van, tehát balzsam+sampon

2011. máj. 22. 14:32
 2/13 anonim ***** válasza:

Mikor suliba jártam akkor szinte mindennap mostam a hajamat. Vagy volt olyan ,hogy csak a 3. nap kellett kimosnom. Most érettségizek, de most legalább 1 hete nem mostam meg a hajamat, hátha jobb lesz és nem fog annyit zsírosodni.

Én csak schaumát használok, meg hővédő spray-t. (igaz, nem vasalom a hajamat, csak a hajszárítás miatt használom..)

2011. máj. 22. 14:35
 3/13 anonim ***** válasza:

hetente kétszer...

ilyen samponnal: [link]

14/L

2011. máj. 22. 14:36
 4/13 A kérdező kommentje:
nem vagyok ebben a témában jártas, mivel jobb ha balzsamos is?
2011. máj. 22. 14:36
 5/13 anonim ***** válasza:
Én 2 naponta mosok, mert muszáj, és mindig samponnal, mert nekem simán a víztől mégjobban bezsírosodik.
2011. máj. 22. 14:40
 6/13 A kérdező kommentje:
csak olyan szar , mert nekem göndör a hajam és vasalom és ha minden nap mosnám akkor mindig vasalnom is kéne és nehéz, és már unom
2011. máj. 22. 14:41
 7/13 anonim ***** válasza:
2 napont
2011. máj. 22. 14:49
 8/13 anonim ***** válasza:

Miért nem hagyod úgy természetesen göndören a hajad? Miért kell vasalni? Nekem a vasalástól ment tönkre a hajam szerkezete, úgy hogy most le is vágatnom teljesen rövidre..

Mert semmilyen lett a hajam tőle. Úgyhogy én inkább azt ajánlanám,hogy szokj le róla. Nem kell egyenesnek lennie a hajadnak, ahhoz hogy szép legyél..

A hajmosást meg, ha mondjuk otthon vagy huzamosabb ideig akkor próbáld meg azt, hogy nem mosod ki csak max 4-5 nap múlva. Hátha nem fog olyan gyakran zsírosodni.

2011. máj. 22. 14:51
 9/13 anonim ***** válasza:

Én heti kétszer szoktam (szerda vagy csütörtök és vasárnap), gyógysamponom van (kátrányos-kénes, mert pikkelysömörös a fejbőröm is) plusz valami balzsamot kenek rá.

Minél többet mosod, annál hamarabb zsírosodik, mert a hajad természetes védőrétegét károsítod vele.

2011. máj. 22. 14:58
 10/13 anonim ***** válasza:
2-3 naponta mosom, vagy csak samponnal+kókuszolaj, vagy sampon+balzsam+kókuszolaj. Attól függ mennyire sietek.
2011. máj. 22. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!